Eti derinliklerine inerek keşfetmek istiyorsanız, bu workshop'ta farklı teknikler ile misafirlerinize “Daha önce hiç böyle yememiştim!” dedirtebileceğiniz ince detaylar ve tecrübe size beklemekte.
"Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda, etin yapısına dair bilmediklerinizi öğrenmeye ve keşfetmeye devam edip, ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu incikten yufkaya sarılı misket köfte steak'e en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz."
Bonfile smörrebröd Ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu İncik Yufkaya Sarılı mısırlı Köfte Steak Kremalı ıspanak beğendi Kurutulmuş domatesli ve peynirli akdeniz salata
19 Aralık Cumartesi 14:00 - 17:00
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. * Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad - soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz. * Programlarımız en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. * Workshop'lar özel tasarım mutfaklarıda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir. * Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.