Chef's Table Mutfak Akademisi, usta şefler eşliğinde "Etler ve Pişirme Teknikleri 1" workshop etkinliği ile etleri en lezzetli şekilde sunmayı öğreneceksiniz.
Taze Dana Carpaccio, Roka, Parmesan ile Wokta Tatlı Acılı Dana Eti Dilimleri Izgara Tane Hardallı Antrikot Izgara Hellim Salata, Balzemik ile Champion Sos "Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde etin sırlarını keşfetmeye devam ettiğimiz bu workshopumuzda, etin yapısına dair bilmediklerinizi öğrenmeye ve keşfetmeye devam edip, ağır ateşte pişirilmiş sebzeli kuzu incikten yufkaya sarılı mısırlı köfte steak'a en özel lezzetlerin nasıl hazırlandığını uygulayarak öğreneceksiniz."
8 Ocak Cuma 19:00-22:00
* Özel tasarım görüntü ve ses sistemli U düzendeki workshop mutfağında, eğitim şeklinde yapılacak workshop'ta, özel şef masanızda ziyafet düzeninde yemeklerinizi sırasıyla hazırlayıp yiyebilirsiniz. * Programlar en az 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. * Workshoplar özel tasarım mutfaklarda tek kişi çalışılarak gerçekleştirilir. * Derslerin telafisi yapılmamaktadır.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@chefstable.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Chef's Table Mutfak Akademisi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.