Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 15 Kasım günü 19:00-22:00 saatleri arasında yapılacak!
Taze Baharatlı Izgara Antrikot Fırında Kuzu Kol (Chef Demo) Fesleğenli Izgara Sebze Çeşitleri Orman Meyveli Panna Cotta (İkram)
*Etkinlik 3 saat sürmektedir. *Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda 2’şerli setaplar halinde çalışılmaktadır. *Atölyemiz min. 10 kişi, max. 20 kişiliktir.
- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.