Evde Yoga 101

Tarihler: 02 Aralık 2018 Pazar ~ 02 Aralık 2018 Pazar 02 Aralık 2018 14:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 2, 2018 ~ Ara 2, 2018
Gözde Uysal'ın eğitmenliğinde gerçekleşecek Evde Yoga 101 etkinliğinde siz de yerinizi alın.

Eğitmen
: Gözde Uysal 

Yoga pratiğinizi stüdyodan kendi evinize mi taşımak istiyorsunuz? Yogaya başlamak istiyorsunuz fakat stüdyoya gidecek vaktiniz mi yok? Evde Yoga 101 atölyesi, yogayı kendi istediğiniz alanlarınızda nasıl ve ne zaman yapacağınıza dair tüm sorularınıza yanıt olacak.Tek başınıza uygulayabileceğiniz akışlardan poz kategorilerine, motivasyonunuzu geliştirecek yöntemlerin yanı sıra; kendi yoga pratiğimizi geliştirmenin önemi, farklı mevsim ve şartlar için öneriler, doğru sürenin ayarlanması gibi konuları içeren atölye, evde yoga pratiğinizi kalıcı hale getirmeniz ve her zaman her yerde sürdürebilmeniz için tasarlandı.

İster yoga ile ilk tanışmanız olsun, isterseniz yıllardır yoga dersleri alıyor olun, evde yoga yapmaya başlamak için en doğru zaman: “şu an”.

Gözde Uysal
Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun olan Gözde Uysal, etkinlik yöneticiliği ve müşteri ilişkileri direktörlüğü yaptı. 2004 yılında yogaya başladı. 2011 yılında Adım Adım oluşumu ile birlikte koşmaya başladı. Düzenli antrenmanlar yaparak birçok ülkede uzun mesafe, 42km tam maraton ve ultra maraton koşmaya başladı. Koşu mesafeleri arttıkça yoganın kendisine zihinsel ve bedensel olarak ciddi fayda sağladığını keşfedip, yoga pratiğini giderek arttırdı. 

2014 Aralık ayında çalışıyor olduğu şirketten ayrıldığında kendisini yepyeni, parlak bir geleceğin beklediğinden habersizdi.  Yoga hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak amacı ile 2015 yılında Cihangir Yoga, Chris Chavez’den 200 saat Temel Yoga hocalık eğitimini aldı. Eğitimin sonrasında hem bilgilerini paylaşmak, hem de kendi pratiğini geliştirmek için hemen ders vermeye başladı. Şubat 2016 yılında, Türkiye’nin önde gelen online yoga malzemeleri mağazalarından YogaZero’yu kurdu. Kasım 2017’de Berlin’de Feet Up eğitimenlik eğitimini tamamlayarak Türkiye’de ilk ve tek Feet Up eğitmeni oldu. Temmuz 2018’de Dylan Werner’den 300 saat “ileri seviye hocalık” eğitimini tamamlayan Uysal, öğrenmeye meraklı, seyahate düşkün ve maceraperest karakteri sebebi ile yurtiçi ve yurt dışı yoga kamp, eğitim ve festivallere katılıyor, deneyimlerini de tüm derslerinde paylaşıyor.
Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

20 Kasım Salı 20.00 – 22.30
2 Aralık Pazar 14.00 – 16.30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT