Eylem Devi Çeliker

Tarihler: 02 Şubat 2019 Cumartesi ~ 02 Şubat 2019 Cumartesi 02 Şubat 2019 15:00

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2019 ~ Şub 2, 2019
Eylem Devi Çeliker ile Ayrılıktan Bir'liğe eğitimi, Joint İdea Arnavutköy'de sizlerle...

Bu çalışma, doğal ve saf varoluş halimizin ortaya çıkmasını ve basitçe kim olduğumuzu hatırlamamızı sağlayan şifalı alan ile iletişime geçebilmemizi sağlar. Günümüzde ‘’Kalp Bilinci’’ ile ilgili yapılmış ve yapılmakta olan en son bilimsel araştırmalar ile uyum içerisindedir.

Anımsamaya dair olan bu içsel yolculukta, benliğimizin ve kişiliğimizin hayatımıza koyduğu limitlerin üzerine doğru bir ışık tutarız. Sevginin ve farkındalığın doğal akışının nasıl engellendiğini ve yaşamdan keyif almamızı zorlaştıran filtreleri fark ederiz. Bu yolculukta ilerledikçe farkındalık ve kalp bilinci arasında bir köprü kurarak tüm bu limitlerin yok oluşunu, kendi otantik var oluşumuzun limitsiz ve şifalı alanı içerisinde kalabilmeyi deyimleriz. Bu sayede kendi gerçek potansiyelimiz ve yaratıcılığımız ile bağlantıya geçip aslında bizim için her zaman ulaşılabilir olan güven ve sevgi akışına müsaade etmiş oluruz.

Basitçe nefes, beden farkındalığı, kalbin enerjisi ve bilinen en kadim tekniklerden biri olan sol göz egzersizi kullanılarak, koyduğumuz tüm engellerin yok oluşuna şahit oluruz. Bütünün bir parçası olarak koşulsuz sevgi ve güven akışı içerisinde genişleyebilmeyi deneyimleriz.

Bu basit nazik ve güçlü teknik sayesinde stres ve endişe seviyemizin azaldığını fark eder, yaşamdan keyif almamızı engelleyen konuları açıkça ve yargısızca görebiliriz. Bu şifalı alan, bize kalp bilgeliği ile bağlantıda olduğumuzda organik bütünün bir parçası olduğumuzu, ve ancak bu sonsuz güven alanında gerçek anlamda dinlenebileceğimizi daima hatırlar.

Nefes alarak, Rahatlayarak, Kabul ederek ve Hatırlayarak... Bütünün ayrılmaz bir parçası  olduğumuzu, varoluşsal neşenin bedenimizin her bir hücresinde yaşadığı bilincini sahiplenerek.

Eylem Devi Çeliker Hakkında
Mimar Sinan Üniversitesi İstanbul Devlet Konservatuarı Bale bölümünü bitirdikden iki yıl sonra aktif dans hayatına ara vermiştir. 2000 yılından bu yana bedensel çalışmalarının yanısıra sprituel çalışmalar da hayatında önemli bir yer tutmaya başlamış ve yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu süreç içerisinde Osho çalışmaları ile derinleşmeyi ve ilerlemeyi seçmiş ve Osho Meditasyonları ve Osho Meditatif Terapi çalışmaları eğitmeni olmuştur.

15 yılı aşkın süredir tüm dünyadan alanlarında uzman olan çeşitli hocalarla çalışmış ve halen de belli dönemlerde kendi hocalarının assistanlıklarını yapmaktadır. 2014 Yılında Usui Reiki Master derecesi almıştır. “Breast Care for Woman’’ programının yaratıcısı, Medikal ve aynı zamanda Ayurveda Dr.’u olan Hintli Dr. Sanjivani Taruna ile ’’Derin Doku Meme Masajı” ( Ayurvedic Breast Massage Program) eğitimini tamamlamıştır. Medikal ve Koruyucu bir masaj tekniği olan bu programı  bireysel seanslarının yanı sıra, zaman zaman düzenlediği ‘’Kadın Çalışma Gruplarına’’ da entegre ederek, bu bilgileri tüm kadınlarla paylaşmaktan keyif almaktadır. Halen Türkiye de ‘’Derin Doku Meme Masajı ‘ konusunda seans veren tek terapisttir.

Son olarak FSTU ( Ayrılıktan Bir’liğe ) Programını tamamlamış ve bu programı tamamlayan ilk 8 kişiden biri olarak FSTU pratisyen eğitmeni olmuştur. Yılın belli zamanları Türkiye ve dünyada  deneyimlerini paylaşmak ve yeni tecrübeler edinmek için seyahat etmekte ve yaz aylarını Yunanistan’da ki meditasyon merkezinde geçirmektedir.. Türkiye ve Yunanistan da başta kadın çalımaları ve Osho terapileri olmak üzere çeşitli meditatif çalışma grupları düzenlemekte ve bireysel seanslar vermektedir. 

Güncel olarak yaptığı programlar
Tüm Osho Meditasyonları
Osho Meditatif Terapileri   
NoMind
Born Again
Reminding Your Self of the Forgotten Language of BodyMind
Ayurvedic Breast Care Program ( Design by Dr. Sanjivani Taruna)
Grup çalışmaları ve İnzivalar
Ayurvedik Derin Doku Meme Masajı Bireysel Seans
From Seperation to Unity / Ayrılık’tan Birliğe ( Design by Kaifi Iraklis) Bireysel Seans ve grup çalışmaları
Meditatif Kadın çalışmaları 
Reiki inisiasyonları Grup ve Bireysel Seanslar ( Reiki Mater seyiye olarak)

- Yeterli katılım sayısına ulaşılamaması durumunda, organizatör firma etkinliği iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.- Etkinlik ile ilgili her türlü değişikliğin tarafınıza bildirilmesi için, bilet alımı yaptıktan sonra info@jointidea.com ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT