Eyüp Kemal Sevinç ile Etler ve Pişirme Teknikleri workshop etkinliği EKS Mutfak Akademisi'nde gerçekleşecek.
Et Pişirmede Uzmanlaşmak İsteyenlere!
Hangi et hangi yemekte kullanılır, etin hangi kıvamda piştiğini nasıl anlarız, hangi et marine edilmelidir ve merak ettiğiniz birçok soru EKS Mutfak Akademi’sinde cevap buluyor. Bilgi ve uygulamalarla et severleri sevindirecek workshop 10 Mart Çarşamba günü 17:00-20:00 saatleri arasında yapılacak!
Fırında Kuzu Kol Tandır (Chef Demo) Taze Baharatlı Dana Lokum, Tereyağlı Patates Püresi İle Salad Bistecca Panna Cotta (İkram)
Etkinlik 3 saat sürmektedir. Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır. Atölyemiz max. 10 kişiliktir.
- Sertifikanızın etkinlik sonrasında size teslim edilebilmesi için biletinizi satın aldıktan sonra, katılacağınız eğitimin adını ve tarihini, isim&soyisim ve referans numaranız ile birlikte satis@eksmutfak.com.tr adresine mail olarak göndermenizi rica ederiz.- Belirtilen fiyatlar tek kişiliktir.- Satın alınan biletlerin iptal, iade ve değişikliği yapılmamaktadır.- Zorunlu nedenlerle biletini farklı bir eğitim / seansla değiştimek isteyen müşterilerimizin, etkinlikten 1 gün önce talebini iletmesi ve değişiklik talebinin organizasyon firması tarafından kabul edilmesi halinde, biletini almış olduğu etkinliğin bir sonraki seansıyla değiştirmesi gerekmektedir. - Etkinlik günü biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- Etkinlik mekanına giriş esnasında ve etkinlik süresince maske takmak zorunludur. - Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Organizasyon firması gündeme ait olumsuz bir durumda etkinliği erteleme ve programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedellerini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlerimize tesise girişte, temassız ateş ölçümü uygulanmaktadır. 38 dereceden yüksek ateş ölçümlerinde, misafirlerimiz işletmeye alınmayarak bir sağlık kuruluşuna başvurması için uyarılmaktadır.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.