Fırat Devecioğlu ile Psikofelsefe

Tarihler: 24 Haziran 2021 Perşembe ~ 24 Haziran 2021 Perşembe 24 Haziran 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINK House Certified The Philosophy of Human Nature (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım) Ve THINK House Bireysel Felsefi Danışmanlık: 435 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım) Ve THINK House Bireysel Felsefi Danışmanlık: 375 TLTHINK House Certified The Philosophy of Human Nature (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım): 285 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım): 225 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2021 ~ Haz 24, 2021
THINK House Ana Müfredat
Fırat Devecioğlu ile Psikofelsefe: İnsan Doğasına Yolculuk (Arthur Schopenhauer, Bertrand Russell ve Stefan Zweig)- Online Katılım

THINK House Certified The Philosophy of Human Nature

Rehber Düşünürler: Arthur Schopenhauer, Bertrand Russell, Stefan Zweig
1. Buluşma: Schopenhauer Tedavisi/24 Haziran Perşembe saat: 21.00-22.45
2. Buluşma: Bertrand Russell: Mutlu Olma Sanatı/1 Temmuz Perşembe saat 21.00-22.45
3. Buluşma: Stefan Zweig: Yaşam, İnsan Doğası ve İlişkiler/8 Temmuz Perşembe saat: 21.00-22.45

Not: Belirtilen ücret, bu üç buluşmayı kapsar. İçerik dili Türkçe’dir.

Türkiye’de ilk kez psikofelsefe workshopların başlatarak kayda değer bir kültür hareketine imza atan THINK House'dan, Arthur Schopenhauer, Bertrand Russell ve Stefan Zweig'ın zengin dünyasına uzanan benzersiz bir program...

THINKBIG serisi kapsamında, dünya tarihine yön veren üç filozofun düşünce dünyasının kapısı aralanıyor. Bilge düşünürlerin derin dünyasına konuk olmak üzere, 24 Haziran, 1 ve 8 Temmuz Perşembe akşamı 21.00'de bir araya geliyoruz.

İçerik

1. Buluşma: Schopenhauer Tedavisi/24 Haziran Perşembe saat: 21.00-22.45

Hazırsanız Arthur Schopenhauer'in dünyasında keşfe çıkıyoruz! Yaşama, insan doğasına ve ilişkilere bir de Schopenhauer’ın penceresinden bakmaya var mısınız? THINK House, THINKBIG Serisi kapsamında, yakın tarihin en önemli filozoflarından olan Arthur Schopenhauer'in zengin düşünce dünyasına konuk oluyor. Schopenhauer felsefesinin insanı iyileştiren yanı nedir? Büyük filozof Arthur Schopenhauer'in öğretileri, yaşadığımız problemleri aşmada bize nasıl yardımcı olur? Varoluşsal sıkıntılara karşı 'Schopenhauer Tedavisi' ne öneriyor?

2. Buluşma: Bertrand Russell: Mutlu Olma Sanatı/1 Temmuz Perşembe saat 21.00-22.45

“Mutlu Olma Sanatı” adlı kült kitabın yazarı Bertrand Russell'ın düşünce dünyasına konuk olmaya var mısınız? Ünlü düşünür Russell, yaşamda ne öneriyor? Nasıl iyi bir yaşam süreriz? Nasıl üretken oluruz?Mutlu olma sanatı nedir? Sizleri, hayatın anlamına dair eşsiz bir workshop programına davet ediyoruz. Fırat Devecioğlu'nun sunumu ile, yaşama, mutlu olma sanatına Russell’ın penceresinden bakmaya var mısınız?

3. Buluşma: Stefan Zweig: Yaşam, İnsan Doğası ve İlişkiler/8 Temmuz Perşembe saat: 21.00-22.45

İnsan ruhunun derinlerinde dolaşan bir edebiyat dehası, insan doğasının ustası, çözümleyicisi… Zweig’ın dünyasında keşfe çıkıyoruz! Stefan Zweig Atölye’sinde, yazarın eşsiz düşüncelerini, yaşam, insan doğası ve ilişkiler eksininde ele alacağız. Yaşama dair güçlü önerilerini, ‘‘Zweig’dan Ya-şam Kılavuzu’’ başlığı altında konuşacağız. Bir düşünce insanı olarak Zweig, yaşamda ne öneriyor? Ona göre mutluluk nedir? Hangi düşünceler mutsuzluğa ışık tutar? Hayat, nasıl anlamlı hale dönüşür? Nasıl üretken oluruz? Başkalarının olumsuz düşüncelerinden nasıl kurtuluruz? Seçtiğimiz duygular ve sonuçları nelerdir? Sizleri, hayatın anlamına dair eşsiz bir atölyeye davet ediyoruz. Yaşama, insan doğasına ve ilişkilere, bir de Zweig’ın penceresinden bakmaya var mısınız?

Program Hakkında

'THINK House Certified The Philosophy of Human Nature', farklı disiplinlerden beslenen, derin bilgiye dayanan içeriği sayesinde katılımcılarında köklü ve olumlu bir iz bırakır.

Program, edebiyat, felsefe, psikoloji dünyasından güçlü ve sahici düşüncelerle beslenir. İnsan doğasının kökenlerinin incelenmesi sırasında, Zweig, Russell ve Schopenhaur ile birlikte, pek çok filozof, edebiyatçı ve tarihi kişilik, düşünceleri ile katılımcılara eşlik eder. Tarihin evrensel nitelikteki düşünce birikiminden yararlanılır. 'İnsan doğası' kavramının, birey için anlamının keşfedilmesine yönelik düşünsel bir yolculuktur.

Kimler Katılmalı
Düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen bireyler
Hayat yolculuğunda, yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyenler.
Çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri
İçerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar
Felsefe dünyasından beslenmek isteyen psikologlar
Psikofelsefe bakış açısından beslenmek isteyen konuşmacılar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller

Konuşmacı: Fırat Devecioğlu

2018’de Mona Kitap etiketiyle yayınlanan felsefe kitabı, kısa sürede yayınevinin çok satanlar listesine girdi. Kitabında 29 farklı filozofun görüşlerine yer verdi. Kitap sonrası, İstanbul (Sabahattin Ali Kültür Merkezi), İzmir (Pan Kitabevi) ve Antalya'da (Octopus Kitabevi) gerçekleştirdiği ‘düşünce söyleşileri’ büyük ilgi gördü. Sosyal medyada sıkça paylaşılan Devecioğlu’nun yazıları Psikoteori, Oggito, OT Dergi, İndigo Dergisi, Cafrande, İnsan Okur, EK DERGİ, Dünyalilar, Dada Kitap adlı dergi ve internet sistelerinde yayınlandı.

Kaleme aldığı 'Lazarus' adlı tiyatro oyunu, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına, Güzel Sanatlar Müdürlüğü tarafından, yeni sanat sezonunda maddi destek programına seçildi. Kurucusu olduğu THINK House İstanbul'da, Engin Geçtan, JUNG, Bertrand Russell, Schopenhauer, Varoluşçu Filozoflar (Sartre, Nietzsche, Camus, V.Frankl, R.May) üzerine gerçekleştirdiği psikofelsefe atölyelerine üç binin üzerinde kişi katıldı. Şu sıralar, önemli bir film yönetmeni tarafından çekilecek uluslararası sinema filminin senaryosunu yazmaktadır. Polisiye ve postmodern kurmacayı harmanladığı yeni kurgu romanı yakında okurları ile buluşacaktır.

Devecioğlu profesyonel kariyerinde, Ernst&Young, Yıldız Holding ve Koç Holding bünyesinde yöneticilik yaptı. Kurum içi koçluk, eğitmenlik, yönetim atölyesi liderliği gibi ek yönetsel görevler aldı. Koç Holding’in gıda yatırımlarını yöneten şirketinde yönettiği başarılı projeler sonrası İnovasyon Ödülü kazandı.

Koç Üniversitesi, LSI (Leading with Strategic Impact) programını tamamlamış, Londra’da (London Stafford House) yönetim bilimleri eğitimi almıştır. İstanbul Üniversitesi Felsefe Lisansı'na devam ederken, ICF (Uluslararası Koçluk Federasyonu) Aimco® Koçluk Programını tamamlamıştır. İstanbul'un önemli kültür sanat mekanı THINK House'un kurucusudur.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep tele-fonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- Belirtilen ücret, bu üç buluşmayı kapsar. İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir.- Seminer sonrası, sertifika ya da THINK House Bireysel Felsefesi Danışmanlık (Tek Seans) pro-gramına katılmak isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.- Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT