Food and Travel GastroWeekend

Food and Travel GastroWeekend

Etkinlik Atölye Kurs Food and Travel GastroWeekend

Tarihler: 04 Mayıs 2019 Cumartesi ~ 05 Mayıs 2019 Pazar 12.00 - 19.00

Yer: Akaretler Sıraevler No:39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2019 ~ May 5, 2019

Akaretler Sıraevler, 4-5 Mayıs tarihlerinde“Food and Travel GastroWeekend @ Akaretler” etkinliği ile ikinci kez yeme içme sektörünün tüm yaratıcı elementlerini bir araya getiriyor.

GastroAtölye temalı “Gastroweekend @Akaretler” etkinliği, 4-5 Mayıs tarihleri arasında, yeme-içme tutkunlarını Akaretler’de bir araya getiriyor.Tüm hafta sonu boyunca, ziyaretçiler, mutfak atölyelerinde gastronomi uzmanlarından eğitim alarak, tecrübelerinden faydalanabilir, düzenlenecek seminerlere katılarak ünlü şefler, işletmeciler ve eğitmenlerle keyifli sohbet etme imkanından yararlanabilme imkanına sahip olabilirler.

Mutfak Tutkunları GastroAtölye’de
Geleneksel sofra kültürü ile teknolojinin nasıl kesiştiğinin sorgulanacağı etkinlikte; gastronomi ve tasarım dünyasının fikir liderleri ve önde gelen isimlerinin katılımı ile atölyeler, workshoplar, seminerler ve sergiler düzenlenecek.
“Gastroweekend @Akaretler” etkinliği içerisinde yer alacak atölye, workshop ve seminerler ise şunlar:

Çikolata atölyesi
Çikolata tadımı nasıl yapılır?
Ruby çikolata nedir?
Çikolata kör tadımı
Jumbo ile hayalimdeki sofrayı kuruyorum

Dr. Oetker ile pasta süsleme atölyesi

Wine and Spirits Academy( IWSA)
Yemek şarap uyumunun incelikleri
Türk peynirleri ve Türk üzümleri uyumu
Mehmet Ateş ile yemek fotoğrafı stilistliği
Cordon Bleu ile tabağım paletim olsa

SEMİNERLER

4 Mayıs Cumartesi
Popüler mekanlar yaratmanın sırları: Cem Mirap-Bahadır Gürceer
Mutfakta kadın olmak:Çiğdem Alagök- Pelin Çakar
Mekanımı nasıl klasikleştiririm? Barış Tansever

5 Mayıs Pazar
Malzeme seçiminin püf noktaları ve doğru tedarikçiye ulaşma: Nilhan Aras- Şef Maksut Aşkar
Restoranda yatırımcı şef ilişkisi: Kaya Demirer-Şef Melih Demirel
Gastronomide kişisel gelişim: Şef Rafet İnce
Otel ve restoran mutfaklarının farklılıkları: Şef Ali Ronay
Disiplinler Arası Bir Buluşma: Tasarım ve Gastronomi: Doç. Dr. Özge Samancı, Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı, Özyeğin Üniversitesi Prof. Dr. Alpay Er; Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Çocuk Oyunları Festival Konser Parti Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT