Food & Mood

Tarihler: 29 Mart 2018 Perşembe ~ 29 Mart 2018 Perşembe 29 Mart 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2018 ~ Mar 29, 2018
Food & Mood etkinliği Zorlu PSM - Atölye'de gerçekleşecek.

Atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliğiyle gerçekleşmektedir. 

Eğitmen: Pınar Taşkınlar

Food & Mood eğitim serisi yediklerimizin hissettiklerimiz üzerindeki etkisi hakkında günlük hayatta kullanılabilir bilgiler içerir. Hayat tarzımızda yapacağımız küçük değişiklikler ile yaşam kalitemizi yükseltecek tüyolar verir.

Şubat ayından itibaren iki haftada bir her Perşembe gerçekleşecek atölyeler arasında ilişkisel ve kurgusal bir bütünlük olmakla birlikte, her bir atölye de kendi içinde bütündür.

Atölye süresi: 1 saat 30 dakika

Ah Tatlı Hayat!
Şekersiz ve sağlıklı bir yaşama adım atmak için önce hayatımıza tat katmak gerekir. Kolayca şekeri bırakabilmeyi ve bu adımın hayatımızda sağlayacağı faydaları araştırıp, duygusal ve fiziksel yönleriyle adım adım bu yolda bizi nelerin beklediğini öğreneceğiz. Dengeli bir kan şekerinin sağladığı zihinsel performans artışı, hafiflik, daha güçlü bir bağışıklık sistemi gibi sayısız faydasını görmek için bir adım atmak isteyen herkese açık bir ders!

Pınar Taşkınlar kimdir?
Sağlık koçu Pınar Taşkınlar, beslenmenin sağlımıza etkisi, kronik hastalıkların engellenmesi ve sağlıklı yaşlanma üzerindeki önemi hakkında Dr. Mark Hyman, Dr. Andrew Weil, Dr. Libby Weaver Dr. John Douillard, Dr. William Davis, Deepak Chopra gibi dünyaca ünlü doktorlar ve bilim insanlarından eğitim alarak, Institute of Integrative Nutrition’dan 2014 senesinde mezun oldu. Beslenme eğitiminin yanı sıra Ezgi Sorman’dan Meditasyon Eğitmenliği Eğitimi ve Osho Miasto Institute’ten Diamond Breath 1. Seviye eğitimini tamamladı. Institute of Integrative Nutrition mezuniyetini takiben beslenmenin hastalıkların engellenmesi üzerindeki önemini derslerinde anlatan Pınar, kişilere sağlıklı bir hayat tarzıyla potansiyellerine erişmeleri için yardımcı oluyor.

- Etkinlik Zorlu PSM – Atölye 3 mekanında gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT