Fransız Yemekleri Demo Dersi

Tarihler: 20 Ağustos 2019 Salı ~ 20 Ağustos 2019 Salı 20 Ağustos 2019 08:30

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 20, 2019 ~ Ağu 20, 2019
Le Cordon Bleu Şeflerinin yemek sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.

Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Tart yapımının sırlarını paylaşıyor.

Burgonya usulü etin hazırlanması ve pişirilmesi, 
Fileto et hazırlığı 
Biberli sos yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,

Le Cordon Bleu Master Şefimiz
Burgonya usulü et, 
Dana eti fileto, 
Biber soslu kontrfile
tariflerini hazırlayacak.

08:30-11:30

Ulaşım için tıklayınız. (https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri )

- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT