
Fransız Yemekleri Demo Dersi
Tarihler: 20 Ağustos 2019 Salı ~ 20 Ağustos 2019 Salı 20 Ağustos 2019 08:30
Yer: Le Cordon Bleu İstanbul
Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL
Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe
Yorumlar:
Le Cordon Bleu Master Şeflerimiz; Şef Erich Ruppen, Şef Andreas Erni, Şef Alican Saygı, Şef Marc Pauquet ve Şef Paul Metay’ın sunumuyla çeşitli yemek ve pasta yapım tekniklerini ve aşçılığın püf noktalarını öğrenebilirsiniz. Kâğıt kaleminizi alın ve 3 saat boyunca, büyülü Le Cordon Bleu dünyasına tanık olun.
Bu eğitimde Le Cordon Bleu Master Şefleri, Fransız Tart yapımının sırlarını paylaşıyor.
• Burgonya usulü etin hazırlanması ve pişirilmesi,
• Fileto et hazırlığı
• Biberli sos yapımı yöntemlerinin anlatılacağı eğitimde,
Le Cordon Bleu Master Şefimiz
• Burgonya usulü et,
• Dana eti fileto,
• Biber soslu kontrfile
tariflerini hazırlayacak.
08:30-11:30
Ulaşım için tıklayınız. (https://www.ozyegin.edu.tr/tr/iletisim/servis-saatleri )
- Kurslarda 18 yaş sınırı vardır.- 12:00 – 15:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr
Kare Kod (QR) Uygulaması
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.
Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.