Garden Sale

Tarihler: 12 Ekim 2019 Cumartesi ~ 12 Ekim 2019 Cumartesi 12 Ekim 2019 12:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kadırgalar Cad. No:4 Maçka Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 231 30 45

Faks: 0212 231 19 74

Web: http://www.kucukciftlikpark.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 12, 2019 ~ Eki 12, 2019
Garden Sale Tasarım ve İyi Yaşam Festivali artık 8 yaşında!

"Atölyeler, konserler, daha önce hiç rastlamadığınız tasarım objeler, yeni lezzetler ve daha fazlası Homecoming konsepti ile 12-13 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta.

Yazın son demlerini yaşadığımız bu zamanlarda, çocuktan yetişkine hepimizi heyecanlandıran tasarım, gıda, wellness trendlerini keşfetmeye, sosyalleşmeye ve güzel bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz."

12 Ekim line-up

Allen Hulsey
Deli Bakkal

13 Ekim line-up

Sattas
Karambola

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaşın altındaki katılımcılar ebeveynleri eşliğinde alana giriş yapabilir.- Kapı açılış saati 12:00'dir.- Bir bilet her iki gün için de giriş hakkı sunar. - Oturma düzeni yoktur.- Organizasyon şirketi, programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Hiçbir koşulda bilet iadesi yapılmayacaktır.- Festival süresince biletinizi ve bilekliğinizi saklayınız.- Festival alanında yanınızda bulunan eşyaların sorumluluğunun size ait olduğunu hatırlatmak isteriz.- Festival alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.- Organizasyon sahibi resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini Festival alanından çıkarma hakkına sahiptir.- Festival biletleri devredilemez ve iade edilemez. - Festivale katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Festival organizasyonuna ait olup katılımcı, Festivale katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.- Yiyecek-içecek satışı yapılacağı için dışarıdan getirilen yiyecek ve içecek alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT