Geleceğe Mektuplar

Tarihler: 29 Nisan 2018 Pazar ~ 29 Nisan 2018 Pazar 29 Nisan 2018 16:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2018 ~ Nis 29, 2018
GEO Koleji’nin katkılarıyla

Çocuk Atölyesi ile Sanat Atölyeleri

Ocak ayından itibaren düzenlenecek yaratıcı atölye çalışmaları ile Çocuk Atölyesi ve Zorlu PSM, çocukların büyükler tarafından tanımlanmaya ihtiyaç duymayan, özgürce kendilerini anlatabilecek bireyler oldukları, büyüklerin kocaman dünyasında kendilerine yer açabilecekleri, hiç tanımadıkları insanlara seslerini sanat yoluyla duyurabilecekleri gerçeğini çocuklara yaşatırken bir taraftan da deneyimlemeyi hedefliyor.

GELECEĞE  MEKTUPLAR ATÖLYESİ
Kendini Geleceğe Hazırlayan Çocuklara Özel!

Atölye İçeriği: Yazmanın büyüsü ile tanışmış, bugün düşündüklerini geleceğe yazmak isteyen çocuklarla birlikte “Geleceğe Mektuplar” yazıyoruz. Hayal ettiklerini, bugünde düşünüp, gelecekteki kendine sormak istediklerini birlikte düşünüyor, sorular soruyoruz:

-Gelecekte Ne Olmak İstiyorum? \ Ne Oldum?
-Bugünden Yarına Ne Değişti? \ Gelecekteki Benle Sohbet
-İdeallerim, Hayallerim ve Ben\ Dünya Güzel Bir Yer ve Ben İstediğim Yerdeyim
-Gelecekte Neleri Değiştirmek İsterim? Projelerim \ Büyüdüm ve Yaptıklarımdan Mutluyum

Not: Geleceğe Mektuplar Atölyesi, gerçek birer mektup yazma şeklinde olacaktır. Katılımcıların yazdıkları mektuplar, atölye sonunda toplanarak posta (PTT) yoluyla ailelerine gönderilecektir.

Atölye Süresi: 1,5 saat
Eğitmenler: Çocuk Kitapları Yazarları Ö. Özyurt–N. F. Karamuti 
Yaş Grubu: 8-12 yaş
Grup: 8 - 30 kişi

Eğitmenler Hakkında
Özlem Özyurt: 1980 Ankara’da dünyaya geldi. Milliyet Sanat Dergisi’nde çeviri ve derleme haberleri; Varlık Dergisi ve www.altzine.net internet sitesinde öyküleri yayımlandı. Mario Levi, Murat Gülsoy, Semih Gümüş ve Sema Kaygusuz’un yaratıcı yazarlık atölyelerine katıldı. “80’lerde Çocuk Olmak”, “90’lar Kitabı”, “Bozcaada Öyküleri”, “Cunda Öyküleri” ve “Aşk Öyküleri” adlı derlemelerde öyküleri yer aldı. Yazarın “Bir Şehir Varmış, Bir Şehir Yokmuş” adlı bir öykü kitabı ve İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkmış “Ekmek Arası Çikolata” adlı bir çocuk romanı bulunuyor.

Nermin Ferhan Karamuti: Editör ve çocuk kitapları yazarı Nermin Ferhan Karamuti, uzun yıllar yayınevleri ve farklı gazetelerde çalıştı. Birçok yetişkin kitabının redaksiyon ve editörlüğünü yaptı. İlk çocuk kitabı “Şekercini Patyos” 2013 yılında Can Yayınları tarafından yayınlandı. Yeni kitapları “Maya’nın Sırrı” ve “Kayıp Kivi Axi- 3” bu ay kitapseverlerle buluştu. Serbest editörlük ve eğitmenlik yaparak hayatına devam eden yazar, çocukların zamansız hayallerinden beslenmeye ve yazmaya devam ediyor.

Çocuk Atölyesi Hakkında: Cihangir’de çocuklara özel tasarlanmış atölyesinde 2014 yılından beri 4-16 yaş grubundaki çocuklara resim, plastik sanatlar, tiyatro, dans, edebiyat gibi temel sanat dallarına ilişkin sanatçı eğitmenler önderliğinde yaratıcı atölye çalışmaları düzenlemektedir. Çocuk Atölyesi’nin temel amacı; çocuklara sanatın getirdiği duyarlılık ve kendini ifade etme özgürlüğü fırsatını sunmak, çocukların küçük yaşta sanat sevgisi kazanması ve sanatsever bireyler olmasına katkı sağlamaktır.

- Katılımın beklenenin altında olması durumunda etkinlik iptal edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT