Genç Şefler Sömestr'da USLA'da

Tarihler: 27 Ocak 2020 Pazartesi ~ 27 Ocak 2020 Pazartesi 27 Ocak 2020 10:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 1350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2020 ~ Oca 27, 2020
Artık çocuklar “Olleey tatiiil” diye değil; “Yaşasıın USLA’da yemek yapmak” diye sevinecek!

Çocuğunuza sömestr tatili için unutulmaz bir hediye vermek ister misiniz? Tatilde çocuğunuz hem üretsin, hem sosyalleşsin, hem eğlensin, hem de karnını doyursun istiyorsanız işte bu 5 günlük eğitim tam ona göre!

-Eğitimler Usla Eğitmen ve Asistan Şefler eşliğinde verilecektir.
-Genç şefler programı 9-14 yaş grubu içindir.
-Dersler günde 4 saat olup 5 gün sürecektir.
-Genç Şefler eğitimi Workshop sınıfında verilecektir.
-Çocuğunuzun alerjik bir durumunda mutlaka öncesinde bilgi verilmesi gerekmektedir.
-Eğitim sonunda “USLA Genç Şef” sertifikası verilecektir.

Neler Öğreneceğiz?
1.Gün: Mutfakta Neler Var?
-Mutfakta Güvenlik Neden Önemli?
-Mutfakta Hijyen Kurallarını Biliyor Musun?
-Mutfak ekipmanlarını tanıyalım.
-Gerçek Bir Şef Bıçağı Nasıl Kullanır?
-Kesim teknikleri ve Uygulamaları: Brunoise, Macedoine, Julienne, Batonete, Segment, Chiffonade
- Kesim teknikleriyle hazırlanan reçeteler nerelerde ve hangi amaçla kullanılır?
-Minestrone Çorbası Yapımı

2.Gün: Günaydın Çocuklar Brunch Yapıyoruz!
-Scrambled Eggs
-Hollandaise Soslu Eggs Benedict
-Club Sandwich
-Roast Beef Wrap
-Patates Kızartması
-Ev Yapımı Limonata (İkram)

3.Gün: Evinizin Yeni “Et” Ustası Genç Şefler Olacak!
-Tavuk Pişirme Teknikleri Hakkında Genel Bilgi
-Tavuk Açma (Şefin Demosu)
-Tavada Tavuk Göğsü Sote
-Chicken Wings
-Cheddar Soslu Patates Kızartması
-Bonfile Pişirme Teknikleri Hakkında Genel Bilgi
-Bongile Temizleme (Şefin Demosu)
-Bonfileyi Neden Mühürleriz?
-Bonfile Pişirme Dereceleri Nelerdir?
-Fransız Usulü Tava Soslu Bonfile

4.Gün: Mamma Mia! İtalya’ya Yolculuk
-Makarnamızı kendimiz hazırlıyoruz: Taze Makarna Hamurunun Yapımı
-Makarna şekillendirme ve kesim teknikleri
-Kremalı Mantarlı Fettuccine
-Pesto Soslu Tagliatelle
-Bolonez Soslu Lazanya

5.Gün: Gençlerin Elleri Hamur Tutuyor!: Pastane Günü
-Ev Yapımı Pizza Hamuru Hazırlanması
-Cookie Yapımı
-Rengarenk Cupcakeler ve Dekorasyonu

10:00-14:00

-İstasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.-Biletler tek kişiliktir.-Mutfağa İlk Adım programları tam donanımlı profesyonel mutfaklarda gerçekleşmektedir.-Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.-USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu hizmet bedellerini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.-Mutfağa İlk Adım programlarında sıcak ve soğuk içecek ikramı yapılmaktadır.-Katılımcı sayısı minimum 6 maksimum 15 kişidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT