Genç Şefler Sömestr’de USLA’da

Tarihler: 01 Şubat 2021 Pazartesi ~ 01 Şubat 2021 Pazartesi 01 Şubat 2021 09:00

Yer: Uluslararası Servis ve Lezzet Akademisi

Ücret: - 1550.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Avni Dilligil Sok. No:12 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon: 0212 211 87 52 - 0530 968 55 58

Web: http://www.uslaakademi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 1, 2021 ~ Şub 1, 2021
Mutfağa ilk Adım Aşçılık workshop'u, USLA'da sizlerle buluşuyor.

1.Hafta Temel Kesim ve Yumurta Pişirme Teknikleri

Jülyen, brunoise & chiffonade kesim teknikleri, temel çorba yapımı ve yumurta pişirme teknikleri

- Minestrone Çorba
- 3 Farklı Teknik ile Scrambled Eggs 
- Fransız Omlet
- Füme Etli Eggs Benedict 

2. Hafta Tavuk Açma ve Kesim Teknikleri


Tavuk açma, tavuk stok yapımı ve tavuk pişirme teknikleri 

- Tavuk Stok
- Barbekü Soslu Tavuk Kanatları (DEMO)
- Pollo Picatta Milanese 
- Tavuk Şinitzel  & Ballı Hardal Soslu Patates Salatası 
- Tavuk But Roulade & Tarhunlu Veloute 

3.Hafta Kırmızı Et Temizleme ve Pişirme Teknikleri

Bonfile ve antrikot açma, mühürleme ve besleme (basting) teknikleri, tava sosu yapımı

- Kahverengi Stok (DEMO)
- Roast Beef & Glaze Sebzeler (DEMO) 
- Pepper Steak ve Taze Patates Püresi 
- Cafe de Paris Soslu Antrikot ve Mantarlı Risotto 

4.Hafta Kırmızı Et Temizleme ve Pişirme Teknikleri

Kuzu eti pişirme teknikleri, iç pilav yapımı

- Kuzu Karski (DEMO) 
- Kuzu Kol Tandır & İç Pilav (DEMO)
- Kuzu Navarin 
- Sarımsak & Biberiyeli Kuzu Pirzola ve Patlıcan Beğendi 

5.Hafta Balık ve Deniz Mahsülleri Pişirme Teknikleri

Levrek açma, temizleme ve fileto çıkarma teknikleri

- Balık Stok
- Bouillabaisse (DEMO) 
- Levrek Veracruz 
- Levrek Ceviche 
- Paella

6.Hafta Soğuk Mutfak Teknikleri

- Sezar Salata 
- Portakal Soslu Zeytinyağlı Kereviz (DEMO)
- Karides Kokteyl
- Guacamole
- Babagannuş

7.Hafta Taze Makarna Teknikleri

Makarna hamuru, açma ve şekillendirme teknikleri & sos eşleştirmeleri

- Burger Ekmeği (DEMO)
- Domates Soslu Spaghetti
- Alfredo Soslu Fettucini
- Peynir Dolgulu Ravioli

8.Hafta Burger Teknikleri


Hamburger köftesi yapımı, şekillendirme ve pişirmesi, çıtır patates yapımı

- Burger Köftesi
- İki Aşamalı Patates Kızartması (DEMO)
- Ev Yapımı Soğan Halkası
- Coleslaw

- Her istasyonda bir kişi çalışmaktadır.- Yemek workshopları pratik kullanımlı max 10 kişinin aynı anda eğitim alabileceği tam donanımlı workshop mutfağında gerçekleşmektedir.- Tüm workshoplarımızda USLA workshop katılım sertifikası verilmektedir.- USLA gerekli gördüğü ya da minimum katılımcı sayısına ulaşılmadığı takdirde, katılımcıların ödemiş olduğu hizmet bedellerini iade ederek organizasyonu iptal etmek hakkını saklı tutar.- Workshoplarda sıcak ve soğuk içecek ikramı yapılmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Biletino Etkinlikleri Çocuk Oyunları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT