Genç Tasarımcılar Tasarım Severlerle Buluşuyor!

Genç Tasarımcılar Tasarım Severlerle Buluşuyor!

Tarihler: 16 Aralık 2017 Cumartesi ~ 06 Ocak 2018 Cumartesi 13:00 - 19:00

Yer: Meral Saatçi Atölye

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2017 ~ Oca 6, 2018

Genç takı tasarımcılarına destek olmayı amaçlayan Meral Saatçi, kendi adını taşıyan atölyesinde düzenleyeceği etkinlikle, konuya ilgi duyanlar ile tasarımcıları bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Takı tasarımcısı Meral Saatçi, genç tasarımcılara destek olmak üzere bir etkinlik gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sanat platformu İstanbul1881’in katkılarıyla düzenlenen etkinlik kapsamında, Marmara Üniversitesi Takı Tasarım Bölümü öğrencisi beş genç, Saatçi’nin davetlileri ile bir araya gelerek ürünlerini tanıtacaklar.

16 Aralık Cumartesi günü, Koşuyolu’nda bulunan Meral Saatçi Atölye’de 13.00-19.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte tanıtılacak ürünlerin satışı, 6 Ocak Cumartesi gününe dek devam edecek.

İlerleyen dönemde devamlılık kazanması planlanan etkinliğe ilişkin bilgi veren Meral Saatçi, öncelikli amacının, genç tasarımcıları tasarım sever kişilerle tanıştırarak hayata daha emin adımlarla başlamalarını sağlamak olduğunu belirtiyor.

Birçok takı tasarımcısının ve öğrencinin nasıl ilerlediğine ilişkin kendisine sorular sorduğunu söyleyen Saatçi, “Bu sorulara verdiğim yanıtlar ne yazık ki hep soyut kalıyordu. Satış noktası bulma, takı dünyasını tanıma ve takıları pazarlama gibi konularda somut bir proje üreterek atölyemin kapılarını onlara açmak istedim” diyerek bu projeye verdiği önemi de dile getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT