Global Sports Wellness &Physiothery

Tarihler: 12 Mayıs 2018 Cumartesi ~ 12 Mayıs 2018 Cumartesi 12 Mayıs 2018 09:30

Yer: Grand Pera Cercle D’Orient Salonu

Ücret: - 500.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 12, 2018 ~ May 12, 2018
Turkey Health and Sports Forum çatısı altında 12 Mayıs tarihinde İstanbul’da!

Global Sports Wellness and Physiotherapy Summit adı altında 1. derece tarihi eser olarak tescillenen ve Fashion Week’e ev sahipliği yapan Cercled’Orient binasında Grand Pera Beyoğlu’nda büyük bir zirve gerçekleşecektir. Grand Pera aynı zamanda Türkiye’de ilk defa açılan MadameTussauds Müzesi’ni de bünyesinde barındırmaktadır.

Turkey Health & Sports Forum çatısı altında bu yıl Türkiye’de alanında ilk defa gerçekleşecek olan ‘’Global Sports Wellness and Physiotherapy’’ konulu forum tüm sektörel paydaşları buluşturuyor. Sektörün en değerli isimlerinin bir araya geleceği bu etkinlikte birbirinden önemli ve bilimsel konulara değinilecektir.

Global Sports Wellness and Physiotherapy Summit, sektörün aktif ve sağlıklı yaşam tarzlarının geliştirilmesine ve büyümesine katkı sağlamak için oluşturulmuş bir projedir. Aynı zamanda sporun ekonomik ve sosyal potensiyelini ortaya çıkartmak için büyük bir fırsattır.

Katılımcılara birçok sürpriz sunacaktır!
*Uluslararası Sertifika
*Deloitte 2018 Sağlık Raporu 
*Hediyeler, İkramlar
ve daha birçok sürpriz sizleri bekliyor.

Ziyaretçi Profili
*Diyetisyenler ve Beslenme Uzmanları
*Fizyoterapistler 
*Spor Hekimleri 
*Spor Eğitmenleri 

Sektörün Anahtar İsimleri
Türkiye’de sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda alanında uzman olan isimlerin konuşmacı olacağı oturumlar, paneller gerçekleşecektir. 

*HİS Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı
*Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen
*Tartı Medikal Kurucusu Uğur Taslak
*FTR Uzmanı Uzm.Dr. Cavit Meclisi 
*Kök Hücre Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm.Dr. Aşkın Nasırcılar 
*Miha Bodytec Genel Müdürü Muhittin Kocatepe
*Milli Sporcu Batuhan Buğra Eruygun
*Uzm.Dyt. İpek Ağaca 
*Dalış Rekortmeni Şahika Ercümen
*Balanced Body Fakülte Üyesi ve PMA-CPT Taha Erpulat
*Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Nevin Şanlıer
*Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Şansın Tüzün

Türkiye’nin ilk "Uluslararası Weight Management and Sports Physiotherapy Belgesi"

Spor Endüstrisi öncülüğünde, Türkiye’nin ilk ‘’Weight Management and Sports Physiotherapy  Programı ‘’Sağlık , Spor ve Beslenme Uzmanlarına bilimselliği uygulamalarına entegre etmek için ve danışanlarının spor beslenmesi rolünü keşfetmelerini sağlamak, Fizyoterapistlerin ise sektörde oynadıkları rolü anlamalarını sağlamak için gerekli bilgileri geliştirmelerine yardımcı olur. Danışanlarınız için beslenme ve egzersiz arasındaki ilişki konusunda nasıl daha iyi sonuç alabileceğiniz konusunda becerilerinizi arttıracak temel bilgiler içermektedir. Spor, Beslenme ve Sağlık birbirinden ayrılmaz bir bütündür. Sektörde farkındalık yaratmak, yeni bir alanda uzmanlaşmak ve bir adım ileriye gitmek için önemli bir fırsat olan bu programı sizlerin geleceği ve kariyeri için oluşturulmuştur.

Programa katılanlar dünyanın 56 ülkesinde geçerli ve Türkiye’nin ilk Uluslarası Weight Management and Sports Physiotherapy Eğitimi Sertifikasına sahip olacaktır. Belgelendirme Avrupa Mesleki Yeterlilik kurumunun bir parçaşı olan Europeactive’in Türkiye temsilciliğini sağlayan Treps ( Turkish Register of Exercise Professionals) tarafından yapılacaktır. Adaylar merkezi Avrupa veri tabanına dayanan Pan-Avrupa sistemi onaylı belge alacaklardır. Bu sistem Avrupa Mesleki Yeterlilik kurumu tarafından onaylı bir Weight Management and Wellness Coaching Katılım belgesine sahip olmanız ve öngörülen minimum iyi uygulama standartlarını yerine getirdiğiniz anlamına gelmektedir. Programa katılan adaylar örnekte (bknz www.sporendustrisi.org) görünen katılım belgesine sahip olacaklardır.

Neler Öğreneceksiniz?
*Spor Bilimlerinin diğer sağlık meslek gruplarının her biri ile olan ilişkisi ve oynadığı rolü 
*Spor Beslenmesinin a dan z ye bilimsel temellerini ve fizyolojiyi gerçek hayatta danışanlarınıza nasıl uygulayacağınızı , 
*Kas İskelet sakatlıklarında tedavi yöntemleri ve aşamalarını
*Profesyonel sporcular ile çalışma yöntemlerini.

- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Bilet alan kişilerin sertifika için Ad&Soyad ve referans numaralarını info@sporendustrisi.com adresine iletmeleri rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT