Gözde Attila ile İçedönüklerin Saki

Tarihler: 10 Nisan 2019 Çarşamba ~ 10 Nisan 2019 Çarşamba 10 Nisan 2019 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: Tam - 150.00 TL Öğrenci-Öğretmen-65 Yaş-Emekli ve Engelli İndirimi - 120.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2019 ~ Nis 10, 2019
Gözde Attila ile İçedönüklerin Sakin Gücü, 10 Nisan'da Joint Idea Kanyon'da...

*Bu bir The School of Life etkinliğidir.

Yoksa siz ofis partilerini iple çeken, okulda popüler olup buluşmalar düzenleyen, kalabalık konserlerde enerjiyle dolan biri değil misiniz? Eğer durum buysa, yalnız değilsiniz.

Üstelik Einstein’dan Bill Gates’e, Audrey Hepburn’den Marilyn Monroe’ya, Mark Zuckenberg’den Elon Musk’a tarihten ve günümüzden en etkili kişilerin içinde olduğu prestijli bir arkadaş grubuna sahipsiniz.

Araştırmalar, dünyada her 3 kişiden birinin içedönük yapıda olduğunu gösteriyor. Buna rağmen, okullardan ofislere, eğlenceden sosyal etkinliklere, günlük hayattaki hemen her alan dışadönükler için tasarlanmış durumda. İçinde yaşadığımız kültür, çocukluktan itibaren daha sosyal, daha konuşkan, daha iddialı olanların daha başarılı ve mutlu olacağı efsanesini bize her fırsatta yineliyor. Masallarda, dizilerde ve plazalarda zafer hep sahne ışığını sevenlerinmiş gibi görünüyor. Dünyanın çoğunda hakim olan, dışadönük karakterlerin daha başarılı olduğu algısı içedönüklerin oyuna 0-1 geride başladığı izlenimini verse de, gerçek aslında böyle değil: İçedönükler sakince dünyayı yönetiyor.

İçedönüklük yok olan değil, ama evrilen ve hayatın pek çok alanını zenginleştiren bir karakter özelliği. Bu atölyede psikoloji, felsefe, sosyoloji ve girişimcilik alanlarından faydalanarak içedönüklüğün gerçek tanımını inceliyoruz. İçedönüklükle ilgili klişeleri mercek altına alıyoruz. Egzersizler ve uygulamalar eşliğinde kendimize ayna tutuyor ve içedönüklerin hayatı en iyi şekilde yönetme yöntemlerini ele alıyoruz. Özellikle yaşadığımız dönemin, internetin de etkisiyle, içedönük liderlik ve mutluluk için nasıl en avantajlı dönem olduğuna yakından bakıyoruz.

Bu atölye kendisini içedönük yapıya yakın gören veya içedönüklerle yaşadığını, çalıştığını düşünen ve onları daha iyi anlamak isteyen herkes için...

İçedönüklerin devri şimdi başlıyor!

ATÖLYELER HAKKINDA

Atölyeler akademik kadronun önde gelen isimleri tarafından tasarlanır ve sunulur. Katılımcılara atölye lideri ile derinlemesine çalışma fırsatı sunan atölyeler, bilgi aktarımının yanı sıra konu hakkında düşünmeyi tetikleyen bireysel ve grup egzersizlerini içerir. 

ATÖLYE LİDERİ

Gözde Attila, Saint Michel Fransız Lisesi’nin ardından Koç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Reklamcılık alanında başladığı kariyerini on yıl boyunca çeşitli reklam ajansları ve kurumların pazarlama bölümlerinde sürdürdü, Samsung, Yandex, Kellogg's, Bridgestone, Milka, Tefal, Pınar, Philip Morris ve MediaMarkt’ın da içinde bulunduğu 50’nin üzerinde global ve yerli markanın marka yönetimini yaptı. 2013 yılında, ICF onaylı koçluk eğitimini tamamlayarak profesyonel koç olarak da hizmet vermeye ve eğitimler düzenlemeye başladı. 2018 yılında, pazarlama ve koçluk disiplinlerini bir araya getirdiği bireysel ve kurumsal marka danışmanlığı firması Humanly’yi kurdu. Pazarlama ve psikoloji alanındaki bloğu gozdeattila.com’da ve çeşitli sektörel yayınlarda makaleler yazmakta ve eğitimler düzenlemektedir.

The School of Life Istanbul

The School of Life, yalnız çocuklukta değil yaşam boyu büyümeye inanan ve hayat için iyi fikirler sunan global bir kültür girişimidir. Buradaki dersler ve sıra dışı etkinlikler hayatı beklenmedik yeni bakış açılarıyla görmeye ve yeni sorulara kapı açmaya yardımcı olur.

- Etkinlik 19:30 - 22:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT