Halil Bedir

Tarihler: 26 Ekim 2017 Perşembe ~ 26 Ekim 2017 Perşembe 26 Ekim 2017 19:30

Yer: Habita Coworking

Ücret: Numarasız Oturmalı - 199.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2017 ~ Eki 26, 2017
Sürekli öğrenme, öğrendiğini aktarma ve bilgisini paylaşma tutkunlarını bir araya getirme amacıyla yola çıkan PADEFİ, Halil Bedir‘in “Senden Daha Özel Ritm ve Coşku Atölyesi” etkinliği  ile karşınızda…

"2013 yılından itibaren kurumlara; eğitim, danışmanlık, konuşmacı ve İK alanlarında “Oh be dedirten çözümler” sunan OHBE Danışmanlık ve Eğitim şirketinin kurucusu, ABT Training girişiminin yönetici olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Bu dünyada nefes alan herkesin hedefleri var… Bu hedeflerin bazıları hiç gerçekleşmeyecek hayaller olarak unutuluyor, bazıları gerçekleştirebileceğimiz yeteneğe sahip olduğumuzu bilmediğimiz için yarıda kalıyor. Bazıları ise hiç bir zaman ilk adımı atacak cesareti bulamadığımız için sürekli başka bir bahane ile erteleniyor.

En sevdiğimiz erteleme yöntemi ise içinde bulunduğumuz durum ya da zamanın hedefe gidecek yolda yürümek için uygun olmadığına kendimizi inandırmamız. Bu durum ve zamanın bir gün gerçekten o ilk adımı atmak için uygun olacağını ama o günün bugün olmadığını düşünmek. Hele şu bitsin/geçsin de ondan sonra başlarım hedefim için var gücümle çalışmaya… Ertelemenin en yüzleşmesi zor yanı ise; bizi erteleyen diğer insanlarınkine benzer kopya yaşamların içine çeker.

Eğer hayatımızda bizi biz yapan alanları belirleyebilirsek, bu alanlar için sürekli büyüyen bir motivasyonla hedeflerimize ilerleyebilirsek, işte o zaman yaşadığımız deneyim bize ait oluyor.. Beyninizin içindeki yüz milyar nörönun ve zamanınızın potansiyelini kullanmak, fark yaratacak ve sadece size ait  özgün yönlerinizi keşfedebilmek; kısacası kendi kişisel liderlik modelinizi oluşturabilmek için ilk maddeden başlıyor. Kimse “sen”den daha özel değil ve sen eşsiz bir kişisel liderlik yolculuğu yaşamayı tamamıyla hak ediyorsun. 

Bu etkinliğimizde; bazen hikayeler anlatacak, bazen hikayelerin şarkılarını dinleyecek, bazen de sizlerin hikayelerinin şarkılarını hep birlikte söyleyeceğiz.  Ohbe Kişisel Liderlik Modeli adımlarını ve yaşamımızda nasıl uygulamaya geçireceğimizi deneyimleyeceksiniz. Bizlere Gitarı ve Vokal Performansıyla sanatçımız Yılmaz Kömürcü eşlik edecek ve sürpriz konuklarımız olacak."

Eğitime kimler katılmalı:
Yaşamında tutkusunun ve duygularınının kendisini harekete geçirmesini  ve oh be’lerle dolu bir yaşam için kendi kişisel liderlik hikayesini yazmak isteyen herkes

Eğitimin odak noktaları:
#kişiselliderlik, #hikaye, #motivasyon #tutku, #farkındalık,  #kendine liderlik, #potansiyel, #ben  #hedef

Eğitim Süresi: 3 Saat 

Program;
OHBE Kişisel Liderlik Modeli:
Kişisel Liderlik İçin Bir Soru: Lider Ne Yapar? 
o Body Perküsyon Performansı
Reaktif Düşünce-Proaktif Düşünce
o Gitar ve Vokal Performans
Pozitif Tutum Neyi Değiştiriro Tüm Ekip ile Mind Shift Uygulaması 
Yeteneğini Farket -  Anlam Kat
o Ritimin Gücü 
Harekete Geç 
o Eye Of the Tiger  - Hikayesi 
Asla Vazgeçme
o Perküsyon Performansı

- Numarasız oturma düzeni vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT