Hamarat Atölye Kasım Programı Belli Oldu

Tarihler: 10 Kasım 2010 Çarşamba ~ 30 Kasım 2010 Salı

Yer: Hamarat Atölye

Nereden Alınır: www.hamaratdiva.com

Adres: Bağdat Cad. Hasan Ali Yücel Sok. Marmara Apt. No:19/1 Çiftehavuzlar / İstanbul Çiftehavuzlar İstanbul

Telefon: 0216 478 39 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 10, 2010 ~ Kas 30, 2010

Hamarat Atölye’de kasım ayında birbirinden güzel atölye çalışmaları var. Sabun yapımından Kişisel Farkındalık ve Dönüşüm atölyesine, Nefes Teknikleri’nden Brezilya nakışına kadar pek çok yarım ve tam günlük atölye meraklılarını bekliyor.

Bağdat Caddesi’nde bulunan Hamarat Atölye’de workshoplara katılanlar stresten uzak birkaç saat geçirirken yepyeni bir hobi sahibi de oluyorlar. Gerekli tüm malzemelerin ekstra bir ücret almadan edinildiği atölyeler için rezervasyon yaptırmaksa mecburi. Maksimum altı kişiyle yapılan atölyelerin kasım programında Kişisel Farkındalık ve Dönüşüm workshopları Pazartesi-Perşembe ve Cumartesi günleri yapılırken 9 ve 23 Kasım’da butik cupcake workshopları var. Ev tekstili ve scrapbooking atölyeleri ise perşembeleri yapılacak. Kasımdaki diğer bazı atölyeler ise şöyle; Nefes Teknikleri, Brezilya Nakışı, Kumaş Çiçek Yapımı ve Keçe ile Dekoratif Süsleme. Her biri alanında uzman eğitimler tarafından verilen workshoplarlar hakkında bilgi almak isteyenler 0 544 783 9692 numaralı telefondan ve hamaratdiva.com ve hamaratatolye.com adreslerinden bilgi alabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT