Hande Kayacık Dance Company’den Bir Yenilik Daha

Tarihler: 15 Şubat 2011 Salı ~ 15 Şubat 2011 Salı 20.00

Yer: Hande Kayacık Dance Company

Adres: Karahasan Sokak Başoğlu Apt. No:6/1 Balmumcu İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 288 10 02

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2011 ~ Şub 15, 2011

Dans Kurslarındaki en büyük problemlerden biri partner problemidir. Bayanların daha çok ilgi gösterdiği Latin Dansları sınıflarında, eş değiştirme ya da dans edecek partner bulamama korkusu, dans etmek isteyen bayanların dans heveslerinin azalmasına neden olmaktadır.

Dansı seven, dans etmeyi öğrenmek isteyen bayanları dans zevkinden mahrum etmemek adına, yeni bir programa imza atan Hande Kayacık Dance Company, Ritmo Latino dersleri ile partnersiz de dans öğrenilebileceğini bayanlara göstermektedir.

2 aylık kurlar halinde devam edecek derslerde, katılımcıların Latin Danslarının temellerini öğrenmeleri, teknik bir dans eğitimi alırken kıpır kıpır Latin Müzikleri eşliğinde keyifli bir saat geçirmeleri amaçlanmaktadır.

Dersler 15 Şubat Salı akşamı 20.00’de okulumuz eğitmenlerinden Ayşe Aytolu ile başlayacak olup sınırlı sayıdaki kontenjanımız nedeni ile katılımcıların ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Peki ya siz? Bu deneyime bizimle var mısınız?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT