Hareketin Resmi Atölyesi

Hareketin Resmi Atölyesi

Tarihler: 10 Mart 2018 Cumartesi ~ 17 Mart 2018 Cumartesi 10 Mart 11.00-12.00, 17 Mart 13.00-14.00

Yer: İstanbul Modern

Ücret: 30.00 TL

Adres: Meclis-i Mebusan Cad. Liman İşletmeleri Sahası Karaköy Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2018 ~ Mar 17, 2018

Sanat üretiminde sanatçının bedensel hareketine odaklanan atölye çalışması 4-6 ve 7-10 yaş çocukları sanatçıların çalışmalarını üretirken bedenlerinin aldığı farklı şekilleri hayal etmeye davet ediyor. Sanatçı sanat üretimi sırasında bedenini nasıl hareket ettirir, hareketi çalışmaların üzerinde nasıl iz ve etkiler bırakır, gibi soruların peşine düşen çalışma, Eğitim Odası’nda sanatçı videolarının izlendiği bir sunum ile başlıyor. Sunumun ardından çocuklar İstanbul Modern’in koleksiyon sergisi “Sanatçı ve Zamanı”nda bulunan sanat çalışmalarını hareketin izlerini sürerek geziyor, sanatçılarla fotoğrafları üzerinden tanışıyor, izledikleri çalışmanın sanatçısının bedeninin girmiş olabileceği halleri kendi bedenlerini hareket ettirerek hayal ediyorlar.

Sergi gezisinin ardından eğitim odasına dönen çocuklar bedenin bir bütün olarak üretme pratiğinin parçası haline gelişini farklı malzemelerin olanaklarını araştırırarak deneyimliyor, bedenlerini hareket ettiriyor ve hareket halinde resimler üreterek çalışmayı tamamlıyorlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT