Harika Uygur ile Chubbuck Metot Atölyesi

Harika Uygur ile Chubbuck Metot Atölyesi

Tarihler: 25 Mart 2019 Pazartesi ~ 28 Mart 2019 Perşembe

Yer: Kundura Sinema

Adres: Yalıköy, Süreyya İlmen Cad. No:1 Beykoz İstanbul

Telefon: (0216) 323 31 30

Web: https://www.kundurasinema.com/

E Posta: iletisim@beykozkundura.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2019 ~ Mar 28, 2019

Beykoz Kundura’da yer alan sanat ve oyunculuk akademisi Famelog Academy tarafından düzenlenen Harika Uygur ile Chubbuck Metot Atölyesi, 25 Mart 2019 Pazartesi ve 28 Mart 2019 Perşembe olmak üzere iki gün, 11.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Hem ulusal hem de uluslararası pek çok başarılı projeye imza atan ödüllü cast direktörü Harika Uygur gerçekleştireceği iki günlük atölyede; oyuncuyu derinlerde kendisiyle yüzleştirerek etkili sonuçlar almayı hedefleyen Chubbuck Metot’u öğretecek. Dünyaca ünlü yıldızların kullandığı bu tekniği Türkiye’de öğretmeye yetkili tek isim olan Uygur’un atölyesine, oyunculuk eğitimi almış ya da kamera önü oyunculuk deneyimi olan adaylar CV ile ön başvuru yapabilirler. Harika Uygur ile Chubbuck Metot Atölyesi, 25 Mart Pazartesi ve 28 Mart Perşembe günleri Beykoz Kundura’da yer alan Famelog Academy’de gerçekleşecek.

Charlize Theron, Brad Pitt, Elisabeth Shue, Halle Berry, Sylvester Stallone gibi dünyaca ünlü yıldızların kullandığı teknik üzerine yoğun bir çalışmanın yapılacağı Harika Uygur ile Chubbuck Metot Atölyesi; oyunculuk eğitimi almış ve/veya kamera önü oyunculuk deneyimi olan 17 yaş ve üstü katılımcılara açık. Katılımın kontenjanla sınırlı olduğu atölyeye adaylar, academy@famelog.com adresine CV’lerini göndererek ön başvuru yapabiliyorlar. Ön başvurunun ardından uygun görülen adayların atölyeye kayıtları tamamlanacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT