Harry Potter Ve Felsefe Taşı Yaratı

Tarihler: 04 Kasım 2017 Cumartesi ~ 04 Kasım 2017 Cumartesi 04 Kasım 2017 16:30

Yer: Zorlu PSM - Atölye 1

Ücret: 1. Kategori - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2017 ~ Kas 4, 2017
Harry Potter Ve Felsefe Taşı Yaratıcı Okuma Atölyesi

Harry Potter sıradan bir çocuk olduğunu sanırken, bir baykuşun getirdiği mektuplarla hayatı değişir. Başvurmadığı halde Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'na kabul edilmiştir. Burada birbirinden ilginç dersler alır, iki arkadaşıyla birlikte maceradan maceraya koşar. J. K.  Rowling'in zengin düş gücü  ile küçük yaşta becerikli bir büyücü olup çıkar. Çiğdem Odabaşı liderliğinde yürütülecek ‘Harry Potter ve Felsefe Taşı’ yaratıcı okuma atölyesine tüm meraklılar davetlidir. Yaratıcı okuma atölyesi ile katılımcılar, felsefe taşına yükledikleri anlamlar üzerinden yola çıkarak böyle bir okulun kendi yaşantılarında ki karşılıklarını oyun, yaratıcı düşünme ve canlandırma teknikleri ile grup eşliğinde sorgulayacaklar. Bu okula gitmek istiyorlar ise nedenleri üzerine gerekçeler belirlenirken bunları felsefe taşları üzerine metaforik çalışmalarla destekleyecekler. Çalışma bir kaç farklı taş üzerinden ilerleyecek. Seçmen şapka üzerine yapılandırılmış bir oyun egzersizi ile ölçme değerlendirme çalışmaları yapılacaktır. Buradan yola çıkarak kitapta geçen büyülü  nesnelerin  taşıdıkları anlamlar sorgulanırken Harry Potter Fesefe taşı yeni baskı kitabının büyük görselleri ile  kitap Jim Kay’ın görselleri ile yeniden yorumlanacaktır.

Atölye Süresi: 60 dakika
Yaş grubu: 10-13 yaş Eğitmenler : Çiğdem Odabaşı
Eğitmen Hakkında / Çiğdem Odabaşı: Yaratıcı Drama & Okuma Eğitmeni / Kütüphaneci / Yazar2002’de İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kütüphanecilik Bölümü’nden mezun oldu. Eğitim kariyerine Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümü ile devam etti ( 2011-2014). İzmir Çağdaş Drama Derneği’nde katıldığı 360 saatlik “ Yaratıcı Drama Liderliği” eğitimi Anadolu Üniversitesi’nden aldığı “Eğitimde Drama”, MEB’den aldığı “Drama Eğitmeni Sertifika Programı” sonrasında 2005 yılından bu yana çeşitli konularda yaratıcı drama ve yaratıcı okuma atölyeleri ile birlikte söyleşiler düzenliyor. Eğitim içeriklerini, eğitimlerini aldığı ve katılımcı olduğu psikodrama, sanat terapisi, nefesin önemi ve kullanımı, hedef belirleme, etkili iletişim ve koçluk, şiddetsiz iletişim, dans ve devinim, etkili beden dilini kullanımı, kontak doğaçlama dans ve  birçok disiplinle temas kurarak zenginleştirmektedir.

Harry Potter atölye biletleri “Harry Potter ve Felsefe Taşı” in Concert izleyicilerine %50 indirimli!

* Not: “Harry Potter ve Felsefe Taşı” in Concert biletinizi henüz almadıysanız etkinlik biletinizi alırken atölye biletinizi de hemen %50 indirimle alabilirsiniz.

Eğer “Harry Potter ve Felsefe Taşı” in Concert biletinizi daha önceden satın aldıysanız PSM Ana Gişesinde biletinizi göstererek aynı indirimden faydalanabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT