Hayalin ile Kendini Yeniden Tasarla

Tarihler: 07 Haziran 2018 Perşembe ~ 07 Haziran 2018 Perşembe 07 Haziran 2018 19:30

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - Tam 150.00 TL, Öğrenci 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 7, 2018 ~ Haz 7, 2018
"Hayalin ile Kendini Yeniden Tasarla + Semih Yalman" etkinliği Joint Idea Kanyon'da gerçekleşecek.

Zaman uyumlanma zamanı. Herşeyin şekil ve anlam değiştirdiği bu dönemde sen hangi noktadasın? Yeniden tasarımın evrimin için önemli. Sürdürülünebilirliğin her anlamda kendi hayalinde gizli. Bu çalışmanın temel amacı bireysel hayal kapasitesi arttırımı. Oyun ve deneyler ile hem kendin, hemde çevren ile etkileşim içinde olurken bildiklerimizi nötralize edip, rahatlık çemberlerimizin dışına çıkıp, hayal kurmaya, hayalini keşfetmeye, hayaline adım atmaya doğru dürtülüceksin.

Bireysel bakış açın dahil sana empoze edilen, manipüle edildiğin hayat tasarımını gözden geçirip bugüne kadar oluşturduğun görüntünün ötesinde hayalin ile kendini yeniden tasarlıyor olacaksın.

Hayalin ile 
Kendine gel
Kendini yeniden tasarla!

Öğrenme hedefleri ve etkiler:
1. Bireysel motivasyon ve farkındalık
2. değer eşleşmesi/ tazelemesi ve duygusal bağ
3. Tutku oluşumu ve dahil olma hissi
4. Vizyon ve yeninin şekillendirilmesi
5. Problem çözümü ve inovasyon
6. Modelleme
7. Asgari müşterek oluşturma ve hedef/gaye ortaklığı
8. Ekip olma
9. Yeni süreçler oluşumu
10. Hayal kapasitesi farkındalığı
11. Hayal kapasitesi artırımı
12. Hayal gücünün kullanımı
13. Ortak hayal kurma yetisi ve uygulama /saha planı
14. Hayal etmeyi hatırlama ve hatırlatma
15. Hayalin boş değil çok gerekli ve dolu bir olgu olduğuna ikna
16. Hayali refleks haline getirebilme
17. Gün içinde hayal için zaman ayırma
18. Farklı alanlarda hayali kullanma

Semih Yalman Kimdir?

- Kurucu Dreamstalk
- Algı, hikaye ve gayrı maddi varlık tasarımcısı
- Besteci ve yazar

Gençlerin hayallerini dinleyerek onlar ve hayalleri arasında köprü olan dünyada tek ve ilk sosyal girişim platformu ve bireysel tasarım şirketi DreamsTalk un kurucusudur. 

Algı, marka, bireysel inovasyon ve hayal gücü gelişimi /yönetimi konularında Türkiye ve Dünyada farklı üniversitelerde lisans ve lisansüstü seviyede dersler veren Yalman aynı zamanda gayrı maddi varlık tasarımı ve algı yönetimi danışmanlığı yapmaktadır. 

2016 yılında çıkardığı “Hayal Et Ki Ol”, 2013 yılında çıkardığı “SAKAL” ile beraber 15 kitap ve 10 müzik albümü olan Yalman aynı zamanda Campaign, Harvard Business Review dergilerinde köşe yazmaktadır. Ulusal ve uluslar arası birçok platformda konuşan Yalman HBS vaka çalışmalarında bahsi geçen iş adamları arasında yer almaktadır.

Gillette, P&G, Boyner, Doğuş, İnci, GE, TAİK gibi bir çok yerli ve yabancı kurumda üst düzey yöneticilik ve yönetim kurulu üyeliği yapan Semih Yalman Doğuş Müşteri Sistemleri ve Zubizu nun kurucularından olup; İstanbul Yat Kulübü, Oyunda Kal, Trafik Hayattır, Sanata bi yer, Bugün Günlerden Yarın, Yaşa Devam, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası ve Do sosyal inisiyatiflerini başlatmıştır. 

Semih Yalman Harvard, Emerson ve Hacettepe Üniversitelerinden mezundur ve 3 dil konuşmaktadır. 2 çocuk babası olan Yalman kundalini yoga, binicilik, müzik, fotoğraf ve yelken ile uğraşmaktadır.

- Öğrenci bilet alan katılımcıların, etkinlik girişinde öürenci kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Etkinlik 19:30 - 22:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT