Hayallere Ulaşma Rehberi Atölyesi

Hayallere Ulaşma Rehberi Atölyesi

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 28 Nisan 2018 Cumartesi

Yer: Akademi Jurnal

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 28, 2018

Akademi Jurnal’de yeni bir atölye çalışması başlıyor. Bu atölyede Barış Müstecaplıoğlu rehberliğinde hayaller üzerine konuşulup planlar yapılacak, gelecekle ilgili hayalleri olan kişilerle tanışılacak ve hayal ortaklıkları oluşturulacak .

Katılımcıların yol haritası hazırlanıp yolculukları adım adım planlanacak. Düşlenen geleceğe ulaştıracak yaklaşımlar üzerine beyin fırtınaları aracılığıyla, bu düşleri gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan yaratıcı fikirlerin nasıl bulunacağı, işe yarayıp yaramayacaklarının nasıl analiz edileceği tartışılacak. İnsan psikolojisi, iletişim teknikleri, proje tasarımı ve yönetimi üzerine en güncel bilgi ve tekniklerden bu yolculukta faydalı olanlar belirlenecek.

Programda beyin fırtınası ve grup mentörlüğü yapılacak temel konular • Hayaller, gerçekler ve hedefler arasındaki farklar • Düşlerimizi gerçekleştirmek için güçlü ve gelişmesi gereken yönlerimiz • Bizi hayalimize ulaştıracak yol haritasını nasıl hazırlayabiliriz? • Doğru ilişki ağı, doğru hayal ortakları • İş’e yarayan yaratıcı fikirler nasıl geliştirilir? • Nasıl daha şanslı bir insan olabiliriz? • Düşlerimize kapı açacak insanları nasıl etkiler ve ikna ederiz? • Yol haritamızı mükemmelleştirmenin yolları • Yoldaki riskleri belirlemek ve bu risklere göre alternatif planlar hazırlamak • Yolda düşersek nasıl ayağa kalkarız?

Program içeriği, belirtilen konular üzerinden “sizin özel hayalinize” göre şekillenecek ve “sizin kendi yol haritanızı” oluşturmanızla sona erecektir. Programın Süresi : 2 Cumartesi X 4 saat (Toplam 8 saat) (11.00 – 16.30) 11.00 – 16.30 11.00 – 12.30 12.30 – 13.30 Öğle Yemeği arası 13.30 – 15.00 15.00 – 15.30 Ara & 05356175071

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

İlgi çekici :)
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT