Hayatla Barışmak Seminer Programı

Tarihler: 27 Ekim 2021 Çarşamba ~ 27 Ekim 2021 Çarşamba 27 Ekim 2021 21:00

Yer: Online Etkinlikler

Ücret: THINK House Certified The Principles of Well-Being (1 Kişilik Sertifikalı Online Katılım): 150 TLTHINKBIG Genel (1 Kişilik Online Katılım) : 100 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Çeşitli Mekanlar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2021 ~ Eki 27, 2021
Ayşe Sarızeybek ile Hayatla Barışmak Seminer Programı, Online Etkinlikler kapsamında sizlerle...

THINK House Özel Etkinlik
Ayşe Sarızeybek ile Hayatla Barışmak Seminer Programı (Online Katılım)

27 Ekim Çarşamba, 21.00-23.30
THINK House Certified The Principles of Well-Being

"Hayata güvenmeye, geleceğin bize güzellikler getireceğinden emin olmaya, yüksek zihin boyutuna geçmeye var mısınız? Ayşe Sarızeybek ile, duygu kimyamızı, kuantumu, çekim yasasını ve bu yasanın mekaniğini bilmek ve uygulamak üzere keşfe çıkıyoruz!"

"Bu seminerde, zihnin yaratma gücünü, hayata güvenmemizi perdeleyen duygu kimyamızı, çekim yasasını ve yüksek zihin boyutuna geçiş için yapabilleceklerimizi öğreniyor olacağız. Haydi gelin, hayatla barışarak hep birlikte yukarı çıkalım! "

Hayatımız bir mücadele değil, yaşadığımız duygu durumunun özetidir. Kadim bilgiler ve bilgeler, mutluluğun olanlara güvenmekle mümkün olduğunu anlatırlar. Anlatırlar anlatmasına da, bu pratikte uygulanırken sıkıntılı, bazen de imkansızmış gibi gelir. Bu yüzden de hayatla mücadeleye girişip, çoğu zaman yaşananlara karşı, öfkemizi dindirme çabasına gireriz. 
Bu mücadeleden elimize geçecek olanı belirleyen ise, sadece ve sadece zihin boyutumuzla ilişkilidir. Olanlara güvenerek, geleceğin bize güzellikler getireceğinden emin olmak, yüksek zihin boyutudur. Bunu dilimizden söylesekte, içimizde şüphelerimiz hep vardır. Bu boyuta geçmek için, duygu kimyamızı, kuantumu, çekim yasasını, bu yasanın mekaniğini bilmek ve uygulamak gerekir.

Şimdi geldiğimiz zaman ise, bu yüksek zihin boyutuna geçmek için hazırlık yapma zamanı. Hayatın düşüncede saklı güzelliklerine konuk olacağımız bu özel buluşmayı kaçırmayın! ‘’Gökten üç elma düştü. Kadim bilgiler ve bilgeler, bize bu geçişin nasıl olacağını aktardılar. Bilimse, bu yüksek düşünce boyutuna geçebilmemiz için gereken bilgileri keşfetti. Bizlerin payına da bilim ile bilgeliği harmanlayarak uygulamak düşüyor.’’ - Ayşe Sarızeybek

Kimler Katılmalı?
İnsan doğası ve yaşam konusunda düşünce dünyasını zenginleştirmek isteyen bireyler
Hayat yolculuğunda, yeni, derin ve ilham veren fikirlerle dönüşüm yaratmak isteyenler.
Çok yönlü bakış açısının önemini bilen şirket yöneticileri
İçerik üreticileri, eğitmenler, bireysel danışmanlık hizmeti sunan uzmanlar
Düşünce dünyasından zengin birikimiminden beslenmek isteyen konuşmacılar, kurumsal danışmanlık hizmeti sunan profesyoneller
Tarihin evrensel nitelikteki düşünce birikiminden yararlanmak isteyenler

Ayşe Sarızeybek
Kurumsal yaşamı, güzel sanatlar kursunda yönetici olarak başlayıp, özel dershane ve kolejlerde, danışmanlık, rehberlik, eğitim yöneticiliği yaparak sürdü. Bilfen, Sigma Eğitim Biltes, Kıds Education, gibi seçkin kurumlarda geçirdiği yirmi yılda, kendi eğitim kurumu olan Teorem Eğitim’i açarak, ülkemizin en iyi liselerine öğrenci yetiştirdi. 

İnsanın dünya nüfusunda bir sayı olmanın ötesindeki anlamını keşfetmesinin, kendi varlığını ortaya çıkarmasının asli sorumluluğumuz olduğunu fark ettikçe bu konuya daha fazla eğilmeye başladı. Biz kimiz? Burada neden bulunuyoruz? Bunu bireylere hatırlatmak, kendimizi ortaya çıkarmanın önünde duran engellerimizi fark ettirebilmek için Tek Gerçek Sensin isimli kitabını yazdı. Öğrenmeye ve öğrendiklerini paylaşmaya adadığı yaşamında, lisans yaptığı felsefe ile yetinmeyip, insan doğasını, kendi kaderimizle ilişkimizi farklı bakış açılarından da görebilmek adına, tasavvuf, nlp, eft,life coaching, education coaching, evlilik danışmanlığı, numeroloji, pranic şifa,şamanik şifa, bioenerji, humandesign gibi bir çok alanda ilave eğitimler aldı. Şu anda da astroloji öğreniyor. Kendi yaşamı ile birlikte, öğrencileri sınavlara hazırlarken tanık oldukları, bizlerin hayat derslerimizi anlamaya evrimleştirdiği bakış açısıyla, öğrenmeye, kendini geliştirmeye, öğrendiklerini içselleştirdikçe de paylaşmaya devam ediyor. Kendimizi gerçekleştirme yolculuğumuza katkı olmak için eğitim, seminer ve bireysel danışmanlık veriyor.

- Atölye için biletinizi satın aldıktan sonra, Zoom adlı ücretsiz uygulamayı telefonunuza ya da bilgisayarınıza indirmeniz gerekmektedir.- Atölye linki ve şifresinin size iletilebilmesi için biletinizi satın alırken güncel e-mail ve cep telefonu numaranızı vermenizi rica ederiz. Katılıma dair bilgiler biletiniz üzerinde ve komfirmasyon ekranında yer alacaktır. Belirtilen bilgilerin tüketici tarafından doğru olarak verilmemesi nedeniyle katılım linki ve şifresinin size iletilememesi ve buna bağlı olarak atölyeye katılamamanız halinde Biletix'in veya organizasyon firmasının sorumlululuğu bulunmamaktadır.- Kullanacağınız katılım bilgileriniz, Biletix tarafından size gönderilen onay mailinde yer alacaktır.- Üyeliğinizi kullanarak aldığınız biletinizin detayları ve online izleme kodunuz aynı zamanda, üyeliğinizin altında bulunan Biletlerim sekmesinde de bulunmaktadır.- Tüketicinin elektrik, internet kesintisi veya kişisel sebeplerle atölyeye zamanında katılamaması, bu sebeplerle atölyenin bir kısmını veya tamamını almaması organizasyon firmasının veya Biletix'in sorumluluğunda değildir. Bu tür durumlarda iade veya değişiklik hakkı sağlanmayacaktır.- - Seminer sonrası, sertifika isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler.-   İçerik dili Türkçe'dir. Program, içerik zenginliğinin aktarımını kolaylaştırmak adına, sınırlı sayıda katılımcı ile yürütülecektir. - Seminer sonrası, sertifika isteyen katılımcılarımız, bilet seçimlerini bu doğrultuda yapabilirler- Atölye çalışmamız zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Bilet almanızın ardından size özel erişim linkine ait bilgiler, e-mail adresinize gönderilecektir. Not: Sorularınız için hello@thinkhouseistanbul.com adresine e-posta gönderebilir, 0533 582 99 97 numaralı WhatsApp hattımıza ulaşabilir ya da sosyal medya hesaplarımız üzerinden bize yazabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT