Haydi Çocuklar Pasta Yapmaya

Tarihler: 05 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 09 Ağustos 2010 Pazartesi

Yer: Misket Pasta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2010 ~ Ağu 9, 2010

Butik pastacılığın önde gelen markalarından Misket Pasta, yaz tatilinde çocukları anne veya babaları ile birlikte hayallerindeki pasta veya kurabiyeyi yapmak ve aynı zamanda hoşça vakit geçirmek için atölyesine davet ediyor.

Misket Pasta’nın atölyesi, 5 Temmuz – 9 Ağustos arası her pazartesi saat 14:00-15:30 arası çocuğuyla pasta, kurabiye yapmak isteyen anne veya babalara ayrılacak. Misket hanım ve çok değerli ustasının da yardım ve önerileriyle hem hayalinizdeki pastayı yapacak hem de hoşça vakit geçreceksiniz. Biz de pasta yapmak istiyoruz diyorsanız 212 251 48 46 numaralı telefona kayıdınızı yaptırmakta gecikmeyiniz.

“Her çocuğa özel pasta” sloganıyla hareket eden Misket Pasta her türlü konu ve görsel için pasta tasarımı yapıyor. Dış görünümünün yanı sıra lezzete de önem veren Misket Pasta ürünlerinin hiçbirinde katkı malzemesi bulunmuyor. Ürünlerde doğal tereyağ kullanılırken, gerek şeker hamurunu, gerekse dekorasyonlu kurabiyeleri renklendirmekte doğal gıda boyaları kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT