Heal Your Life

Tarihler: 28 Ekim 2017 Cumartesi ~ 28 Ekim 2017 Cumartesi 28 Ekim 2017 10:00

Yer: Joint Idea Kanyon

Ücret: - 1000.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2017 ~ Eki 28, 2017
"Heal Your Life - Managing with Heart and Mind" semineri 28 - 29 Ekim tarihlerinde Joint İdea Kanyon'da!

İş hayatı koşulları kişinin en iyi halini ortaya koyabilmesini her geçen gün artarak talep ediyor. Zorlaşan dış koşulların performans arayışlarını hızla arttırması, hepimizde hayatımızın bütününü etkiler boyutta bir baskı yaratıyor. 

“Performans = Potansiyel - Parazitler” olarak ifade edilebilecek bir denklemde, ortaya koyduğumuz performansımız, gerçekte var olan potansiyelimize eşit olamıyor. 

“Dış ortam” parazitlerini çözmeye çalışmak, gerçek potansiyelimizi ortaya koyabilmemiz açısından yetersiz kalıyor, çünkü dış dünyamızdaki etkenleri hiçbir zaman aslında tam olarak kontrol edemiyoruz. Bunun yanısıra son yıllarda yapılan araştırmalar, dış dünyamızın parazitlerinden çok, “iç dünyamızın” parazitlerinin performansımızı en temelden etkilediğini gösteriyor.

“Kurumsal Hayatınızı İyileştirin” eğitimi, iç dünyamızda kendi başarımızın önündeki engelleri keşfetmemizi, kök sebepleri anlamamızı ve bunları performansımıza katkı sağlayacak yönde dönüştürmemizi sağlıyor. Konumuz klasik yaklaşımlarda alıştığımız şekilde “ne yaptığımız” ya da “nasıl yaptığımız” değil. Konumuz “neden” alanı. Çünkü bu alanın gerçek farkındalığına varmak ve bu alanda işimize yaramayanları dönüştürmeyi öğrenmek bizi hayatımızın her alanında semptomlarla uğraşmaktan köklü ve kalıcı bir iyileşmeye doğru ilerletiyor.

- Etkinlik minimum 10 kişi ile gerçekleştirilecektir.- Joint Idea Kanyon’a sinema katından asansörle "R" katına çıkarak ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT