Her Çocuk Sanatçıdır

Her Çocuk Sanatçıdır

Tarihler: 23 Nisan 2017 Pazar ~ 23 Nisan 2017 Pazar

Yer: The Grand Tarabya

Adres: Haydar Aliyev Caddesi No:154 Tarabya Sarıyer İstanbul

Telefon: 0 212 363 33 00

Faks: 0 212 363 33 33

Web: http://www.thegrandtarabya.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2017 ~ Nis 23, 2017

Çocuklar için hazırladığı yaratıcı aktivitelerle ailelerin ve çocukların her zaman tercih ettiği The Grand Tarabya, 23 Nisan’da çocukların sanatçı ruhunu ortaya çıkaracak keyifli bir etkinliğe daha imza atıyor.

The Grand Tarabya’da kahvaltının keyifli adresi R.E.A.D cafe, 23 Nisan’da aileleriyle birlikte gelen çocuklara özel sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor. ‘Her çocuk sanatçıdır’ sloganıyla farklı etaplardan oluşan, çocukların kişisel becerilerini ve hayal dünyalarını özgürce ortaya koymalarını sağlayan workshoplarla çocuklar unutulmaz bir 23 Nisan deneyimi yaşayacaklar.

Sanatçı minikler için özel seçenekler
Aileler R.E.A.D cafede çay saatinin keyfini çıkarırken, minikler kendi tercih ettikleri birbirinden yaratıcı workshoplarla unutamayacakları bir 23 Nisan deneyimi yaşayacaklar. 3 farklı konsepte oluşturulan workshopların ilki Andy Warhol’un renkli dünyasından ilham alınarak gerçekleştirilen lezzetli dondurma yapımı. Sanatçı miniklerin kendi hayal güçleriyle tasarladıkları külahlara rengarenk dondurmalar eşlik edecek. Karikatürist Edward Hopper’ın çizimlerinden esinlenerek kurgulanan ikinci workshop ise, çocukların kendi iç dünyalarını resmedecekleri bir kumaş boyama etkinliği. Çocukların katılacağı üçüncü workshop, dünyaca ünlü İtalyan heykeltıraş Arnaldo Pomodoro imzası taşıyor. Eğitmenler yardımıyla hayalini kurdukları dünyayı 3D küreler aracılığıyla çizimleme şansı bulan sanatçı minikler, kendi dünyalarının sınırlarını da keşfetmiş oluyorlar. The Grand Tarabya R.E.A.D cafe, 23 Nisan’ı sanatçı kişiliklerini keşfederek farklı bir deneyime dönüştürmek isteyen minikleri bekliyor.

Rezervasyon için
Tel : (0212) 363 33 10

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT