Heykel Sanatını Tatlıya Bağladık

Heykel Sanatını Tatlıya Bağladık

Tarihler: 08 Temmuz 2017 Cumartesi ~ 16 Temmuz 2017 Pazar 14.00 – 15.00 ve 16.00 – 17.00

Yer: Maltepe Park Alışveriş Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 8, 2017 ~ Tem 16, 2017

Dünyanın en önemli aşçılık yarışması olan İKA Erfurt Dünya Aşçılar Olimpiyatları’na katılan ve 28 kategoride 17 altın, 10 gümüş ve 1 bronz madalya kazanan (TAFED) Türkiye Aşçılar Milli Takımı’nın oluşturdukları heykellerin yer aldığı “Yenilebilir Heykeller” sergisi 7 – 16 Temmuz tarihleri arasında Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde renkli anlar yaşatacak.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Milli Takım Pasta Şefleri, yenilebilir sanat olarak adlandırılan şeker hamurundan yaptıkları, en küçüğü 60 cm yüksekliğindeki heykeller ile olimpiyatlarda yerli ve yabancı basının ilgi odağı oldu. Altın Madalya alan Şef İnci Orfanlı Erol’un, Albert Einstein’ı ve gümüş madalya alan Şef Tuğba Yavaşça’nın Ludwig van Beethoven’ı en çok dikkat çeken eserlerin başında geldi. Uluslararası alanda başarısı onaylanmış bu renkli eserler, 7 Temmuz Cuma günü, TAFED’in milli aşçılarının katılımıyla Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek İstanbul açılışı itibarı ile 16 Temmuz tarihine kadar görülebilecek. Tüm ziyaretçilere açık olan sergi kapsamında; hem çocuklar, hem de yetişkinler için ücretsiz olarak gerçekleştirilecek atölyelerde ise heykel sanatının en tatlı hali ile tanışılacak. Atölyelere 8, 9, 15 ve 16 Temmuz tarihlerinde, 14.00 – 15.00 ve 16.00 – 17.00 saatlerinde katılımcı olunabilecek.

Ziyaretçilerini farklı ve renkli etkinliklerle buluşturan, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT