Hilal İnan - Renk ve Stilini Belirle; Mutluluğa Yelken Aç

Hilal İnan - Renk ve Stilini Belirle; Mutluluğa Yelken Aç

Tarihler: 22 Mart 2018 Perşembe ~ 22 Mart 2018 Perşembe 19:30

Yer: Yaşam Atölyesi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2018 ~ Mar 22, 2018

Hilal İnan’ın “Renk ve Stilini Belirle; Mutluluğa Yelken Aç” workshopu ile hayatınızın rengini öğrenin.

Renkler sadece göze göründüğü için değil, yansıttığı enerjiler anlamında hayatımızda büyük önem taşır. Maviyi çok severiz kırmızıdan uzak dururuz ama nedenini bilmeyiz. Aslında sıcak bir kişiliğimiz vardır ama gümüş rengi bir kıyafet giyerek sıcaklığımızı yok ederiz.

Renklerin dünyası her alanda olduğu gibi kişiliğinizde ve enerjinizde de çok büyük etkiye sahip. Doğru renk seçimi kişiliğinizi ortaya çıkaracağı gibi gününüzün iyi geçmesi için ufak renk dokunuşları da yapabilirsiniz. Renklerin gücünden yararlanmanız adına hazırlanan bu workshopta hayatınızdaki renkleri doğru kullanımı anlatılacak.

Hayatınızın rengini ve özgün stilinizi bulmanın önemine dikkat çeken Hilal İnan, her rengin enerjisinin kişiden kişiye değiştiğini belirtiyor. Hilal İnan: “Renk seçiminde küçük ama önemli detaylar hayatınızda düşünemeyeceğimiz kadar etkili bir yere sahip. Stilinizde yaptığınız yanlışlıklar olmadığınız kişi gibi görünmenize sebep olur. Kendinizi yorgun ve enerjinizin düşük olduğunu hissediyorsanız renk seçiminizde yanlışlıklar olabilir. Doğru renginizi stilinizle buluşturduğunuzda yayacağınız enerji ile çevrenizde de dikkat çekeceksiniz.

Hilal İnan, “Renk ve Stilini Belirle; Mutluluğa Yelken Aç” workshopu ile renklerin dünyasında keşif yolculuğuna çıkarıyor.

Kişilerin stillerini belirlemesinde de etkili ipuçları veren İnan, 22 Mart Perşembe günü saat 19:30’da Yaşam Atölyesi’nde renkli kişiliği ile sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT