Hillside 2012!

Tarihler: 03 Ocak 2012 Salı ~ 03 Mart 2012 Cumartesi

Yer: Hillside City Club-Etiler

Telefon: 0212 352 23 33

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2012 ~ Mar 3, 2012

Pozitif enerji ve ferahlık esas alınarak yeniden tasarlanan mimarisinden üyelerine sunduğu farklı teknolojik hizmetlere kadar yepyeni bir Hillside, 2012’de benzersiz deneyimler yaşatacak. Hillside uzman eğitmen kadrosu tarafından 2012 için özel olarak hazırlanan 53 farklı ders ve 150 saati aşan grup egzersiz programı ile Avrupa’nın en geniş ders çeşitliliğine sahip Hillside City Club-Etiler, spor ve eğlenceyi bir arada yaşamak isteyenler için geniş bir yelpaze sunuyor. Hillside, üyelerine kulüpte kullanmaları için sunduğu iPad’ler ve

Hillside DJ’lerinin hazırladığı özel playlist’leri içeren iPod’lar ile de sporda ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

Yenilikçi ve özgün bakış açısıyla Hillside City Club-Etiler,üyelerinin benzersiz bir spor deneyimi yaşaması için her alanda yeniliklerini sürdürmeye devam ediyor. Stüdyoların, kafe alanının, soyunma odalarının, gym ve kardiyo alanlarının ve hatta restoran ve sinemaların yenilendiği kulüp üyelere dinamik ve keyifli bir atmosfer sunuyor.

Sporda ferahlık, pozitif enerji veren mimari

Mimar Fahrettin Aykut tarafından tasarlanan Hillside City Club-Etiler’in spor alanlarında günün olumsuz etkilerini kısa zamanda üzerinizden atmanız,dinginlik ve enerjiyi bir arada yaşamanız amaçlandı. Ferahlık, pozitif enerji,mutluluk vermesi hedeflenen detayların ve doğayı temsil eden renklerin kullanıldığı yeni mimaride zaman geçirilen ortamların sıcaklığı ve sporunenerjisinin hissedilmesi fikrinden yola çıkıldı.

Spor yaparken iPad’le dünyadaki gelişmeleri takip edin

Spor yaparken son dakika haberlerini takip etmek, egzersizinizi tamamlarken bir yandan da dünyadaki gelişmeleri izlemek istiyorsanız Hillside City Club-Etiler’de sizi çok özel bir hizmet bekliyor. Dünyadaki yeni trendleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden Hilllside City Club-Etiler, üyelerine kulüpte kullanmaları için pratik ve keyifli, güncel birçok uygulamanın yüklendiği iPad ve ayrıca özel playlist’lere sahip iPod veriyor.

Hillside DJ’lerinden özel hazırlanmış iPod’lar

Rock’tan klasik müziğe kadar çok geniş bir yelpazeye sahip parçaların yüklü bulunduğu İPod’da grup egzersizlerinde çalınan, Hillside DJ’lerinin oluşturduğu playlist’ler de bulunuyor. Bu sayede pedal çevirirken ya da koşu bandındayken arzu ettiğiniz müziği dinleyebilir, son dakika haberlerini iPad’den takip etmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Beslenmeden spora, eğlenceli grup egzersizlerinden renkli etkinliklere kadar birçok uygulaması ile Hillside City Club-Etiler, sporu hayat tarzına dönüştüren,beklentileri aşan bir yaşam adresi olma özelliği taşıyor ve bu sezon yeniliği yaşamın her alanına yansıtıyor.

www.hillsidecityclub.com
Hillside City Club-Etiler
0212 352 23 33

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT