Hocam Ne Olacak Bu Çocuğun Hali ?

Tarihler: 24 Mart 2018 Cumartesi ~ 24 Mart 2018 Cumartesi 24 Mart 2018 14:00

Yer: Umay Bilim Sanat Yaşam Merkezi

Ücret: - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2018 ~ Mar 24, 2018
"Psikogösteri" konseptini Türkiye'de ilk kez kullanan Psikolog Ferhat Aydın Umay'da!

Bar Psikoloğu adlı girişimiyle, Türkiye'de ve dünyada ilk kez hayata geçirilen psikogösteri konseptiyle insanlara yalın ve pratik psikoloji bilgileri anlatan Psikolog Ferhat Aydın, yıllarca çalıştığı özel okul ortamından en çok sorulan ve veli klişelerinden oluşan 'Hocam Ne Olacak Bu Çocuğun Hali?' isimli eğitimiyle 24 Mart’ta Umay'da. Kafası karışık modern ebeveynlerin sıklıkla sorduğu ve merak ettiği konuların ele alınacağı ve ikinci kısmında soru cevap olarak gerçekleşecek bu eğitime çocuk psikolojisiyle ilgilenen herkes katılabilir.

Ebeveynlerin klişe cümlelerinden yola çıkarak oluşturulan bu içerikte psikoloğumuz, ödül-ceza, okul başarısı, özgüven, pozitif disiplin, mutluluk, başarı gibi günümüz insanını en çok düşündüren konuları anlaşılabilir ve mizahi bir dille anlatıyor.
Ferhat Aydın Kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından, Türkiye’nin ilk özel psikiyatri hastanesi olan Boylam Psikiyatri Hastanesi’nde 144 saatlik ‘Klinik Uygulamalı Psikoloji Okulu ve Nesnel Değerlendirme Eğitimi’ni tamamladı. İki yıl boyunca özel bir kurumda çocuk-ergen ve ailelere psikolojik danışmanlık anlamında hizmet verdi. 2013 yılında Davranış Bilimleri Enstitüsü - LondonBrief işbirliği ile düzenlenen ve ChrisIveson tarafından verilen ‘Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi Eğitimi’ni tamamladı. Çocuk ve ergenlerle çalışmalarında bu ekolden yararlanmaya devam ediyor. 

Askerlik görevini yedek subay olarak İstanbul’da, ‘Rehberlik Danışma Merkezi Amiri’ olarak tamamladı. Yedek subaylık görevini sürdürürken, özellikle ‘askeri ortama uyumu kolaylaştırıcı ve intiharı önleyici çalışmaları’ ile Kara Kuvvetleri tarafından takdir belgesiyle onurlandırıldı. Askerlik görevini yaparken Prof. Dr. Perin Yolaç’ın verdiği 72 saatlik temel Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamladı. Cinsel Terapi eğitimini ise Doç Dr. Cebrail Kısa’dan aldı. 

Bu temel eğitimlere ilaveten, Oyun Terapisi, Boşanma Adaptasyonu Terapisi, Çocuklarla Bilişsel Davranışçı Terapi, Uluslararası Okul Psikolojisi Birliği onaylı eğitimler olan 'Krize Müdahale Teknikleri' ve 'Terapötik Kartlar' eğitimlerini başarıyla tamamladı.

Spor psikolojisine de ilgi duyan Aydın, Türkiye Hokey Federasyonu'nun ve Hokey Milli Takımlarının psikologluğunu yapmıştır.

UNICEF, RET International ve AEGEE (Avrupa Öğrencileri Formu) gibi sivil toplum kuruluşlarının projelerinde eğitmen ve gönüllü olarak görev alan Aydın, Sanko Okulları, Türk Silahlı Kuvvetleri, Marmaris Neşe Erberk Anaokulları ve Bahçeşehir Okulları’nda psikolog olarak görev yapmıştır.  

Türkiye’de ve dünyada ilk kez hayata geçirilen Bar Psikoloğu – Psikogösteri konseptini, başta BKM Mutfak Sahne olmak üzere çeşitli sahnelerde icra etmeye devam etmektedir.

Bilgi için : 0216 362 39 40 \ 0553 952 39 40

- Program saat 14:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecektir.- Pdf bilet çıktılarınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.- Detaylı bilgi için 0216 362 39 40 ve 0553 952 39 40 numaralı telefonları arayabilirsiniz.- Pdf bilet satın alan müşterilerimizin bilet çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT