İlham Veren Mutfak Teknikleri 2 workshop'u, Gastronometro mutfağında!
İlham veren Mutfak Teknikleri serimizin şefleri ile; küçük dokunuşlarla yaratılan büyük lezzetlerin sırlarını paylaşıyoruz. Hşşşt! Aramızda!
• Sous Vide Pişirilmiş Siyah Yumurta; Izgara Misket Limonlu Hollandaise ve Kıtır Karabuğday Eşliğinde • Protein Bağlama Tekniği ile Mozaik Bonfile • Mozarella Balon Salatası; Karışık Tahıl Pişirme ve Prezerv Limon Sosu Eşliğinde
10:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.