İlham Veren Pastacılık Teknikleri 2 workshop'u,Gastronometro'de sizlerle...
Çikolata Stick Dekor’dan Toast Choux’a, havyar yapım tekniklerinden rengârenk Mirror Glaze’e; hayal gücünüzün sınırlarını mutfağınızda büyütecek sınır dışı bir atölyeye hazırsanız, biz de hazırız. Belki şurada da küçük mutlu bir pastane hayali vardır…
Mousse pasta yapımı Renkli mirror glaze tekniği Havyar yapımı Toast choux tekniği Çikolata stick dekor
10:00
- Gastronometro, Türkiye’nin lider gastronomi platformudur.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır. - Eğitmen şefler eşliğinde gerçekleşen atölyelerde mutfağınıza değer katma imkanı bulursunuz.- Türkiye’nin en ileri teknolojili, 14 istasyonlu workshop mutfağında size ayrılmış istasyonunuzda pratik yaparsınız.- Menülere göre eşleştirilmiş içecek ikramlarının tadını çıkarırsınız.- Gastronometro tarihleri ve bilgileri değiştirme hakkını saklı tutar.
Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.