İlişki Borsası

Tarihler: 27 Mayıs 2018 Pazar ~ 27 Mayıs 2018 Pazar 27 Mayıs 2018 14:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 27, 2018 ~ May 27, 2018
İlişki Borsası etkinliği Zorlu PSM - Atölye'de gerçekleşecek.

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.


Her insanın hayatını paylaşmak istediği kişi ile ilgili kafasında birtakım kriterler yer almaktadır. İnsanlar sadece bu kriterlere sahip kişilerin kendilerini ilişkide mutlu edeceklerine inanırlar. Bu doğrultuda, karşılarına çıkan adayları, kriterleri doğrultusunda incelerler ve geriye dönüp baktıklarında, kendileri için bazen doğru, bazen de yanlış kararlar almış olurlar.

Bu kriterler çoğu zaman kısıtlayıcı ve bireyin mutluluğuna hizmet etmeyen nitelikte olabilir. Çalışmamız, sistemimizdeki 4000’den fazla bekar danışan ile yapılan algoritma sonucunda, kadınların ve erkeklerin belli yaş aralıklarında nelere dikkat ettikleri ve kriter olarak en elzem noktalarda nelere önem verdiklerini ele almaktadır. 

Amacımız, interaktif bir çalışmada katılımcıların aradıkları veya aradıklarını düşündükleri insanın; yani karşı tarafın bu verilere dayanarak aslında ne beklediğini su yüzüne çıkarmaktır. Böylelikle, ‘’İlişki Borsası’’nda hangi kriterlerin yükselmekte, hangilerinin değer kaybetmekte olduğunu görerek, katılımcılar kendi beklentilerinin ne kadar gerçekçi olduğunu görecekler. Bu şekilde de hayatlarını paylaşmak istedikleri insanı bulmak veya halihazırdaki ilişkilerini devam ettirebilmek için neye ihtiyaçlarını olduğunu daha net bir şekilde görecekler. 

Yunus Sezener
Üsküdar Amerikan Lisesi ve Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Yunus Sezener, Avukat olarak üç sene boyunca çalıştıktan sonra sonra Almanya’da hukuk ve MBA yüksek lisansını bir arada tamamlamıştır.

Türkiye’ye bir girişimci olma hayaliyle döndükten sonra, iki sene Headhunting ve bir sene Yönetim Danışmanlığı tecrübelerinin ardından, 2014 yılında offline çöpçatanlık hizmeti veren Tenkap firmasını kurmuştur.  

Gustav Jung’un çalışmalarını temel alan Insights Discovery Davranış Modelleri Envanteri’ne akredite olmuştur. ICF onaylı Flow Coaching International okulundan koçluk akreditasyonu vardır ve ilişki koçluğu yapmaktadır.  Aynı zamanda International Association of Professionals’dan ‘’Matchmaker’’ sertifikası sahibidir. 

İnsanların hayatlarında dönüştürmek istedikleri her alanda atılım sağlamaları için varolan Outlook-Essence-Summit seminerlerinde gönüllü olarak asistanlık ve simultane tercüme yapmaktadır.

En büyük hobisi her gün yeni insanlarla tanışmak, onları bir araya getirmek ve mutlu olmalarına vesile olmaktır. Yunus Sezener evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT