İlişkide: Devam Mı, Tamam Mı?

Tarihler: 24 Kasım 2019 Pazar ~ 24 Kasım 2019 Pazar 24 Kasım 2019 17:00

Yer: Dada Salon Kabarett

Ücret: Genel Giriş - 80.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Fulya Mah., Büyükdere Caddesi, Quasar Tower No: 76 Şişli İstanbul

Web: http://www.dadasalon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 24, 2019 ~ Kas 24, 2019
Okan Bayülgen, İstanbul'a kazandırdığı sıra dışı etkinlik mekanı Dada Salon Kabarett'de bu sefer de Türkiye'nin en önemli psikiyatrist ve psikoterapistlerinden Dr. Başar Akman'ı ağırlıyor.

İlişkide: Devam Mı, Tamam Mı? / Söyleşi

Okan Bayülgen ve Dr. Başar Akman 24 Kasım akşamı 21. yüzyıldaki ilişkilerin çetrefilli dünyasını masaya yatırıyorlar. Onlara bu çok özel söyleşide katılmak için hazır mısınız?

Gerçek bir ilişki kurabilmek için; hem kişisel özgürlüğümüzün azalmasını kabul edebilmeli, hem de benliğimizi kaybetmemek için, uygun bir mesafeyi koruyabilmeliyizdir.

Olgun bir ilişki; iki öznenin, birbirlerinin farklılığını kabul etmeyi gerektirir. Kendi eksiklerimizi kabul edip, birbirimizi tamamlamaya yönelmekle “çift” oluruz. Buna; “ben” kalarak “biz” olabilmek denilebilir. Kurulması ve sürdürülmesi zor bir dengedir. Fakat; denemek ve öğrenmek mümkün olabilmektedir.

Gerçek bir sevgi ilişkisinin temel bileşenleri: karşılıklılık, ilgi, yakınlık, merak, alçakgönüllülük, empati, şükran, af dileyebilmek, affedebilmek, adalet, cömertlik, açıklık, sadakat ve bağlılıktır.

Söyleşide, ilişkilerde yaşadığımız karmaşıklıkların; teorik kavramlara boğulmadan; yaşam pratiği içinde anlaşılabilir olarak, bazı psikoterapi teknikleri ve metaforlar eşliğinde hep birlikte paylaşılması amaçlanmaktadır.

Dr.Başar Akman
Psikiyatrist & Psikoterapist
• İ.Ü. İstanbul Tıp Fakültesi (1988-1995)
• Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim-Araştırma Hastanesi (1997-2011)
• 2006 yılından itibaren, kendi ofisinde danışanlarını görmektedir.
• Özel çalışma alanları: Evlilik terapisi, çift terapisi, aile terapisi, bireysel psikoterapi, anksiyete bozukluğu, panik bozukluğu, depresyon, alkol-madde bağımlılığı

- Biletinizi aldıktan sonra, masa düzenlerinin yapılabilmesi icin; bilet bilgilerinizi info@dadasalon.com.tr adresine mail atarak rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz. Ayrıca 0212 803 76 11'i arayabilir veya bilet bilgilerini 0536 451 50 00 nolu WhatsApp hattına mesaj atabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT