İlişkilerin Rezonansı

Tarihler: 03 Nisan 2018 Salı ~ 03 Nisan 2018 Salı 03 Nisan 2018 20:00

Yer: Zorlu PSM - Atölye

Ücret: 1. Kategori - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2018 ~ Nis 3, 2018
"İlişklerin Rezonansı"

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir.

Eğitmen: İrem Tunçman Şıkman 

Son yıllarda bir çoğumuz beden sağlığımız için bir aydınlanma içindeyiz. Yediğimiz gıdalaradikkat ediyor, alışverişlerimizde organik ürünleri tercih ediyoruz. Bedenimize esneklik vegüç kazandırmak için pilates ve kardio ağırlıklı sporları düzenli olarak yapıyoruz. Fakat çokazımız bedenlerimizin çok ötesinde varlıklar olduğumuzu hatırlayarak ruhlarına bakımyapıyor. 
Bir çoğumuz fiziksel bedenlerimizi zinde tutmak için bu kadar çaba sarfederkenistediğimiz hayata bizi asıl kavuşturacak olan şeyin fit ruhlara ve fit zihinlere sahip olmakolduğu gerçeğini ıskalıyoruz. Bu süreçte fit bedenlerimizin içindeki ruhlarımız vezihinlerimiz bir o kadar ham ve hantal kalabiliyor. Bunun sonucu başta büyük şehirlerolmak üzere, insanların bir çoğu halen ya kronik rahatsızlıklara sahip, ya mutsuz, ya datatminsiz. 

Sağlık, sıhhat, mutluluk, bolluk, refah, aşk, kariyer, ilişkiler gibi alanlardaki tatmin vemutluluk duygusu "yüzeyde" yani "bedende" yapılan çalışmalar ile sadece belirli birnoktaya kadar gelişim gösterir. Bu alanlarda asıl gelişim ve iyileşme iç dünyada gerçekleşir.Fit Soul Fit Mind atölyeleri zinde bir ruh ve zinde bir zihne sahip olma yoluna bir başlangıçyapmanız için geliştirilmiştir. Seanslar sırasıyla reiki, bilinçaltı temizliği, aile dizimi,meditasyon, yaşam koçluğu ve çekim yasasının temalarından yararlanılır. Atölyelersayesinde, fit bir ruh ve fit bir zihne sahip, daha iyi bir halinizle tanışmaya başlayacak vegünlük bir pratiğe dönüştürebileceğiniz kişisel gelişim donanımlarından bazılarınıöğrenmiş olacaksınız.

İlişkilerin Rezonansı
Dünya üzerindeki çoğunluğun en büyük hayali güzel bir ilişki içinde olmak iken niçin yalnızız? veya ilişkilerimizde mutsuzuz? Neden benzer ilişki deneyimlerini hayatımıza çekiyoruz? Niçin güzellik ile başlayan ilişkilerimiz bir güç savaşına dönüşüyor? Eski ilişkilerimizdeki hangi travmalarımız yeni ilişkilerimizi bloke ediyor? 

Her birimiz çocukluğumuzdan itibaren ruh eşimizin arayışı içinde bulmadık mı kendimizi? Partnerlerimiz için, acaba bu "O" mu diye sormadık mı? Peki nedir bu ruh eşi kavramı? Peki ya karma ve karmik ilişkiler? Spiritüel Aşk diye bir şey var mı? 
Atölyemiz, hayat boyu uygulayabileceğiniz bir donanımla sizi mutlu bir ilişkinin mimarı olmaya davet ediyor:İdeal eşimizi hayatınıza çekebilir ya da var olan ilişkinizi ideal bir ilişkiye dönüştürebiliriz! 

Nasıl mı? 

Gerçek Aşk'ın enerjisi ile bir randevuya çıkmaya ne dersiniz?

Atölye süresi: 2 saat 45 dakika

Mart-Nisan Tarihleri:
18 Mart Pazar 14.00-16.45 
3 Nisan Salı 20.00-22.45 
15 Nisan Pazar 14.00-16.45 
24 Nisan Salı 20.00-22.45

İrem Tunçman Şıkman Kimdir?
Koç Özel Lisesi ve Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamladı ve 10 sene boyunca çok uluslu hukuk büroları ve şirketlerde hukuk müşaviri olarak çalıştı. Geleneksel hukuk kariyerine, temeli uzakdoğu felsefelerine dayalı terapötik bir sistem olan, uyuşmazlıkların temel psikoloji değerleri çerçevesinde çözülmesini sağlayan Arabulucuk’ta uzmanlaşmak için son verdi. Ülkemizde sadece hukukçular tarafından gerçekleştirilebilen Arabuluculuk eğitimini başarı ile tamamlayan Tunçmen bu hizmeti kişisel gelişim alanındaki bilgileriyle sentezliyor. İrem Tunçmen 14 yaşında başlayan kişisel gelişime ilgisi ile Reiki Master’lığı, çekim yasası, kuantum fiziği, aile dizimi, EFT, NLP, rezonans kanunu, bilinçaltı temizliği, yaşam/ilişki/kariyer koçluğu alanlarında eğitimler aldı. Hedefi ruhsal uygulamaları, dünyevi bir seviyede kullanılabilir, somut ve pratik bir hale dökmek olan Tunçman, öğrendiği tüm metotları şahsi deneyimleri çerçevesinde modernize ederek, verdiği bireysel seanslarda bilimsel dayanakları ile birlikte aktarmaya özen göstermektedir.

- Etkinlik Zorlu PSM - Atölye 2 mekanında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT