INFLOW Global Summit'18

INFLOW Global Summit'18

Tarihler: 18 Aralık 2018 Salı ~ 18 Aralık 2018 Salı 18 Aralık 2018 09:00

Yer: Four Seasons Hotel Istanbul at the Bosphorus

Ücret: 1. Kategori - 600.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2018 ~ Ara 18, 2018
Dünyanın en büyük Influencer konferansı ikinci kez İstanbul’da!

Fikirleriyle milyonları etkileyen sosyal medya influencerları INFLOW Global Summit’18 kapsamında ikinci kez İstanbul’da ağırlanıyor. 18 Aralık’ta Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek konferansta influencerlar ve pazarlama sektörünün önde gelen isimleri deneyimlerini ve sektörel bilgilerini katılımcılarla paylaşırken, konferans katılımcıları 200’den fazla influencerı yakından tanıma şansı yakalıyor. 

Daha önce İtalya, Katar, İsviçre ve Fransa gibi ülkelerde çeşitli etkinlikler düzenleyen INFLOW Summits, sizi dijital dünyanın en trend etkinliğine bu kez İstanbul’a davet ediyor.  

INFLOW Summits Hakkında
INFLOW Summits kurulduğu 2016 yılından bugüne düzenlediği her etkinlikte olduğu gibi, günümüzün en popüler platformlarında etkin olan dijital kanaat önderlerini, bloggerları, sosyal medya içerik üreticilerini sektörün lider markalarıyla uluslararası boyutta farklı etkinlikler çerçevesinde bir araya getirmeyi hedeflemektedir.

Sürekli gelişmekte olan pazarda, Influencer Pazarlaması ilke ve temellerini yöneten INFLOW, markalar ve sosyal medya fenomenlerini bir araya getirerek pazarın sınırlarını belirleyen en önemli platformdur. 

INFLOW; seyahat, lüks, moda, gastronomi, anne & çocuk, teknoloji gibi birçok sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiren bir platform, Influencer ve markaya karşılıklı fayda sağlayarak en etkili iş birliği fırsatı, Influencer Pazarlaması’nda yeni trendleri ve araçları ortaya koyan, ilkeleri belirleyen tek mecra ve pazarlama dünyasının etkin yönetilme sürecinde markaların ve hedef kitlelerin ihtiyaçlarını ortak ve çeşitlendirilebilir bir araç kullanarak çözmeleri için ortam sağlayan bir arabulucudur.

Bu sebeple INFLOW, Influencer Pazarlaması’nda ortak hedefleri gerçekleştiren, pazar gücünü pekiştiren, pazarda etkin olan oyuncuların potansiyellerini bir araya getirerek kazançlı bir etki yaratan tek platform olma özelliği taşımaktadır.

09:00 - 14:30 Konferans 
21:00 - 02:00 Influencer Party (Mekan daha sonra açıklanacaktır.)

- Etkinlik 09:00 - 14:30 saatleri arasında gerçekleşecektir.- Bilet fiyatına Influencer Party etkinliği dahildir. Influencer Party mekanı daha sonra açıklanacaktır.- Influencer Party katılacak olan misafirlerimiz için 18 yaş sınırı bulunmaktadır. 18 yaş altı katılımcılar parti etkinliğine katılamamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT