İnsan Sesinin Ruhsal ve Bedensel

Tarihler: 06 Ekim 2018 Cumartesi ~ 06 Ekim 2018 Cumartesi 06 Ekim 2018 13:00

Yer: Joint İdea Arnavutköy

Ücret: - 200.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2018 ~ Eki 6, 2018
İnsan Sesinin Ruhsal ve Bedensel Şifası etkinliği Joint İdea Arnavutköy'de gerçekleşecek.

Hayatın akışını çıkmazlardan,sorunlardan uzaklaşarak nefes ve sesinizle ne kadar değistirebilirsiniz? 

Nefes ve vücudumuzun sesine odaklanmak, çeşitli egzersizlerle gücümüz ve enerjimizin hangi çalışmalarla hayatımıza katkı sağlayabileceğini deneyimlemek için meraklıkları bu özel atöyle çalışmamıza bekliyoruz!

Tüm yaşadıklarımız seçimlerimiz, kendi odağımızı ve ruhumuzu besledikçe, müzikle ve nefesle buluştukça bir dönüşüm başlayacak farkındalık, mutluluk, neşe ve coşkunuzu yaratacaktır.

Senin de kendi mucizeni yaratman mümkün, eğer istersen!

Çağrı Özgür Hün
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, 1996 - Opera/Şan Bölümü Yüksek lisans bölümü mezunudur. 10 yaşında İstanbul Devlet Opera Balesi'nin sınavını kazanarak, çocuk ve gençlik korosunda yıllarca çeşitli operalarda, konser ve gösterilerde sahneye çıktı. 
Hayatında seçtiği ve sevdiği mesleği yaparak yaşamını yönlendiren, ailesinin de desteği ile verdiği karardan her zaman memnuniyet ve şükran duyan, şanslı bir insan olarak tanımlıyor kendimi. 

Konservatuvarda öğretmenlerinin yönlendirmesiyle, bilgileri aktarmadaki incelikleri, küçük yaşta öğrencilere ders vererek pratik etmeye başladı. Marmara Üniversitesi Pedagojik Formasyon Bölümü öğretmenleri, okuduğu dönemde, bu dalda eğitim verdi. Sadece bir kere gerçekleşen bu fırsat, profesyonel meslek hayatında çok önemli bir alanda katkı sağlamış oldu. Kısaca öğretmenliğin ve eğitmenliğin ilk adımlarına burada başlamış oldu. 1999 yılından itibaren, profesyonel olarak çeşitli okul ve kurumlarda çalışmakta, 19 senedir müzik, vokal ve nefes üzerine çalışmaları devam etmektedir. 2005 yılında , İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nda görev almaya başladı. Bu kurumda 13 senedir dolu dolu süren çalışmaları, sahne üstünde oyuncu,yönetmen yardımcısı, müzisyen, vokal koçu ve oyunlarda müzik direktörlüğü yaparak devam etmektedir. 7 senedir de Robert Kolej'de vokal kulüp dersi ve workshop çalışmalarını keyifle sürdürmektedir. Bir yandan da nefes, ses terapisi ve vokal üzerine bireysel ve özel gruplarla, okullarda ve özel sektörde farklı meslek alanlarında çalışmalarına devam etmektedir.

Hayatının keşfi için; Kendini tanıyarak , gücümüzü farkedebileceğimiz bir yaşamı her birey adına diliyor, çalışmalarını da bu yönde katkı sağlamak adına seçmiş olmaktan kendini şanslı hissediyor.

- Etkinlik minimum 10 kişinin katılımı ile 13:00 - 15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT