International Hipnoz Tanıtım

Tarihler: 04 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 04 Mayıs 2016 Çarşamba 04 Mayıs 2016 19:30

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 55.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2016 ~ May 4, 2016
Ufuk Önen tarafından gerçekleştirilecek hipnoz programı 4 Mayıs'ta Merakettiklerin'de...

İnsan zihninin ve içinde yaşadığımız evrenin  sınırlarının olmadığını, bu sonsuzluğun içinde kendinizi, davranışlarınızı, alışkanlıklarınızı ve seçimlerinizin temel sebeplerini, gerçek anlamda uygulamalı olarak  bulacağınız ve öğreneceğinizanlatımlardan sonra,  alışkanlıklarınızın, davranışlarınızın  duygusal ve kurumsal hayatımızda kişiler ile kurduğunuz  iletişim sonuçlarını değiştirmeye yönelik çalışmalar ile  Hipnotist olma yolunda ki  adımlarınızı bu eğitimde hem keyifle hemde derin bilgiler ile deneyimleyeceksiniz.

İhtiyacımız olan her bilgi bilinçaltımızda mevcut. Bu bilgiler ile yaşamınızda değiştirmek istediğiniz her alışkanlık, davranış, ruhsal ve diğer bağımlılıklar, duygu ve düşüncelerinizin kontrolünü yalnızca kendinizin tarafından yapabileceğinin teknik ve pratik olarak gerçekleşmesini öğrenmek için bu yolculukta yerinizi ayırtın. 

NLP uzmanı - Hipnotist- Debate Tekniğinin Kurucusu ve Uygulayıcısı Ufuk Önen tarafından verilecek Hipnoz Programı, dünyanın en eski ve köklü Hipnoz kurumu olan NGH (National Guild Of  Hypnotists) tarafından onaylı ve hak kazanılan sertifikalar NGH Kurumu ıslak imzalı olarak katılımcılara sunulacaktır.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz.- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır.- Etkinlik 04.05.2016 tarihinde 19:30 – 22:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT