İnternet Gazeteciliği Atölyesi

Tarihler: 16 Mart 2011 Çarşamba ~ 16 Nisan 2011 Cumartesi

Yer: Bayrampaşa Gençlik Merkezi

Adres: İsmetpaşa Mahallesi Nadir Tümer Sokak No:1 Bayrampaşa İstanbul Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 567 80 53

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2011 ~ Nis 16, 2011

Önümüzdeki yıllarda daha fazla rağbet görmesi beklenen internet gazeteciliği, alanın yeni olması ve çok fazla insan kaynağına ihtiyaç duyması nedeniyle geleceğin en gözde meslekleri arasında sayılıyor.

İnternet Medyası Diğerlerini Geçti

İnternet teknolojilerinin gelişimine paralel olarak basılı ve görsel medyanın yerini artık internet medyası aldı. İnternet gazeteciliğinin çok hızlı gelişmesi neticesinde, bu işi yapan ciddi kurumlar vasıflı iş gücü sorunu yaşıyor. İnternet gazeteciliği ile ilgili olarak Türkiye`de henüz akademik eğitim veren kurum neredeyse yok denecek kadar az. BAYGEM`in başlattığı internet gazetesi atölye çalışması, bu alanda yetişmiş insan gücü sayısını artırmayı amaçlıyor.

Dersleri Mutfaktakiler Verecek

BAYGEM İnternet Gazeteciliği Atölyesi`ne katılan öğrenciler, Türkiye`nin önde gelen internet medyasında çalışan yöneticiler tarafından eğitilecek. Ağırlıklı pratik uygulamaların yapılacağı atölyede, gazetecilik mesleği ve internet medyası ile ilgili teorik ve akademik dersler de verilecek. haber7.com Genel Yayın Yönetmeni Yaşar İliksiz, samanyoluhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Engin Sağ, ensonhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Duygu Göktaş, moralhaber.net Yayın Yönetmeni Emrah Emrah İriç, on5yirmi5.com Genel Yayın Yönetmeni İsmail Uğur`un vereceği pratik uygulama derslerinin yanı sıra, genel gazetecilik dersleriyle ilgili de İletişim Fakültesi hocaları ders verecek.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

BAYGEM İnternet Gazeteciliği Atölye çalışması 16 Mart`ta başlayacak ve 12 hafta (3 Ay) sürecek. 12 hafta sonunda başarılı olan öğrencilere BAYGEM tarafından internet gazeteciliği sertifikası verilecek. İnternet Gazeteciliği atölyesine ön kayıt başvuruları www.baygem.org adresinden yapılabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT