iPhone ve iPad için Mobil Uygulama Geliştirme Giriş Eğitimi

Tarihler: 21 Mart 2015 Cumartesi ~ 21 Mart 2015 Cumartesi 11:00

Yer: Yaşam Boyu Eğitim Merkezi

Ücret: 180.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2015 ~ Mar 21, 2015

Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, iPhone ve iPad için Mobil Uygulama Geliştirme Giriş Eğitimi ile katılımcılara mobil uygulamalardaki programlama dilleri, hata yakalama işlemleri gibi konuları öğretirken test yapma imkanı da sağlıyor.

iPhone ve iPad mobil uygulama geliştirme eğitimlerinde katılımcılar bu platformlar üzerinde çalışıp, yetkinliklerini arttırabilecek, iOS ve Xcode kavramlarının ne olduklarını ve ne işe yaradıklarını öğrenebileceklerdir.

Objective-C ve Swift programlama dilleri ile iPhone ve iPad uygulama geliştirme eğitimini alan bu katılımcılar, iPhone ve iPad üzerinde uygulama geliştirme teknikleri hakkında giriş seviyesinde bilgiye sahip olur. Örnekli anlatımlar ile Apple uygulama ekosistemini yakından tanıma şansı bulurlar.

Eğitim kapsaminda hangi cihazların kullanıldığı ve kullanılan programlama dillerinin yapılarının ne olduğu ile ilgili detaylar da aktarılacaktır. Ek olarak MVC nedir, Swift dilinin yenilikleri nelerdir, iOS simulator nasıl kullanılır, gerçek bir cihazda test yapabilmek adına gerekenler nelerdir ve Debugger kullarak adım adım hata yakalama işlemi nasıl gerçekleştirilebilir gibi teknik bilgileri edinme imkanı da bulunmaktadır.

- Satın alma işlemini gerçekleştirdikten sonra biletix@khas.edu.tr adresine isim-soyisim ve kimlik bilgilerinizi gönderip kaydınızı kesinleştirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT