İSBİKE Bisiklet Okulu’na Kayıtlar Başladı

İSBİKE Bisiklet Okulu’na Kayıtlar Başladı

Tarihler: 25 Mayıs 2022 Çarşamba ~ 03 Haziran 2022 Cuma

Yer: Çeşitli Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2022 ~ Haz 3, 2022

İSPARK tarafından geçtiğimiz yaz başlayan ücretsiz bisiklet eğitimleri bu sene de devam ediyor.

Yenikapı ve Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda yer alan “İsbike Bisiklet Okulu”na kayıtlar başladı. Başvurular, https://bisikletokulu.isbike.istanbul/ adresinden yapılabiliyor.

Eğitimler 3 Haziranda başlayacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), binlerce kişiye ücretsiz bisiklet eğitimi veriyor. İBB iştiraki İSPARK tarafından ilk olarak geçtiğimiz yaz başlayan “İsbike Bisiklet Okulu” bu yıl da devam ediyor. 3 Haziran’da Yenikapı ve Maltepe Orhangazi Şehir Parkı’nda başlayacak ücretsiz eğitimlere, 7’den 70’e her yaştan İstanbullu katılabilecek.

4 SAATTE ÖĞRENMEK MÜMKÜN
Katılımcılar, deneyimli eğitmenler eşliğinde 4 saat gibi kısa bir sürede bisiklet sürmenin püf noktalarını öğrenebilecek. Bisiklet eğitimi almak isteyenler https://bisikletokulu.isbike.istanbul/ adresinden başvurularını kolayca yapabiliyorlar.

OKULDA ÖĞREN, İSBİKE İLE İSTANBUL’U TURLA
İSPARK, kentin 300 noktasında bulunan yaklaşık 3 bin akıllı bisikletle hizmet veriyor. Bisiklet severler İSPARK’ın Avrupa ve Anadolu ve yakasında bulunan İsbike istasyonlarından kiraladıkları bisikletlerle; Florya’dan Küçükçekmece’ye, Karaköy’den Sarıyer’e, Bakırköy’den Fatih’e, Bostancı’dan Kartal, Pendik ve Kurtköy’e, Üsküdar’dan Beykoz’a, istedikleri noktaya yolculuk yapabiliyorlar. Zeytinburnu ilçe güzergahında, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece ve Ümraniye’de kent içi ulaşımda bisiklet kullanabiliyorlar.

Akıllı bisikletler Google Play-App Store’da bulunan İsbike cep uygulamasının indirilmesiyle kolayca kiralanabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT