İspanyol Sanatçı Francisco de Soarl

Tarihler: 19 Nisan 2013 Cuma ~ 03 Mayıs 2013 Cuma

Yer: Mixer Arts

Adres: Boğazkesen Cad. No:45 Bodrum Kat Tophane Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2013 ~ May 3, 2013

Mixer ‘ArtLab’ in Nisan ayındaki konuğu İspanyol sanatçı Francisco de Soarl. Sanatçı, Mixer’de üretim sürecini izleyici ile paylaşırken, aynı zamanda Manzara Perspectives’teki sanatçı stüdyosunda yaklaşık 1 ay süreyle çalışmalarına devam edecek.

Mixer’in uluslararası ve yerel sanatçılar ile ilişkisini güçlendirmek amacıyla ortaya çıkan en yeni sanat inisiyatiflerinden biri olan ArtLab projesi Manzara Perspectives iş birliği ile pek fazla paylaşılmayan sanat üretim sürecini, sürekli olarak değişen izleyici kitlesinin de katılımıyla, hem sanatçı hem de izleyen için farklı bir tecrübeye dönüştürüyor.

Bu program kapsamında 12 Nisan – 3 Mayıs tarihleri arasında, galeri dahilinde bulunan ArtLab’de sanatsal pratiğini izleyicilerle buluşturacak olan Francisco de Soarl, minimal formlar ile oluşturduğu çalışmalarında nesneden kopmayan bireysel bir anlatım üzerine yoğunlaşmaktadır. Çalışmalarındaki form ve renk birlikteliği mekânsal bir yapı oluşturmaktadır. Sanatsal pratiğini, ahşap plakalar üzerine yaptığı resimler üzerine kurgulayan Francisco de Soarl, İspanya da Lugo Üniversitesi'nde aldığı eğitimden sonra Almanya’ da farklı atölyelerde çalışmalarına devam etmiştir.

Francisco’nun üretim sürecine dahil olmak, onunla tanışmak ve çalışmaları ile ilgili bilgi almak isterseniz, 3 Mayıs’a kadar Pazartesi dışında her gün 14:00-19:00 arasında Mixer’e bekliyor.

Bu proje Manzara Perspectives işbirliği ile gerçekleştirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT