İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Bilgi Sanat Okulu 1 / Yetişkin Sanat İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Eğitim Seminerleri Başlıyor

Tarihler: 07 Mayıs 2011 Cumartesi ~ 04 Haziran 2011 Cumartesi 13.30 - 15.30

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü

Ücret: 420,00 TL (Atölye çalışması dahil ücreti)

Adres: Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 34060 Eyüp İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 50 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 7, 2011 ~ Haz 4, 2011

İstanbul Bilgi Üniversitesi, “Bilgi Sanat Okulu 1/ Yetişkin Sanat Seminerleri” başlığı altında beş hafta sürecek olan seminerler dizisi düzenliyor. Sanat tarihi, temel sanat eğitimi, desen ve resim gibi temel konuların ele alınacağı seminerler dizisi, 7 Mayıs Cumartesi günü İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü’nde başlayacak.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgi Eğitim bünyesinde 5 hafta sürecek olan Bilgi Sanat Okulu1/ Yetişkin Sanat Eğitim Seminerler dizisi Mayıs ayında başlıyor. Seminerlerde sanat tarihi, temel sanat eğitimi, desen ve resim gibi temel disiplinler ele alınacak.

7 Mayıs - 4 Haziran 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan seminerler dizisinde Rönesans, Batı Sanat Akımları ve Çağdaş Sanat’ı tarihsel süreç içerisindeki örneklerle incelenecek, atölye çalışmaları ile öğrencilerin sanatsal sezisi ve sanatsal aktivitelerde performansları geliştirilecek. Birçok farklı disiplini kapsamakla birlikte her konu başlığı bu alandan bir profesyonel tarafından ele alınacak ve program sonunda izleyicilere katılımcı belgesi verilecek.

Prf. Dr. Semra Germaner, Defne Yasak, Mahir Güven, Yiğit Yazıcı gibi isimler katılacağı seminerler ilk iki hafta teorik olarak başlayacak, workshoplarla uygulama şeklinde devam edecek.

Program;

1.hafta: 7 Mayıs 2011
Konuşmacı: Prf. Dr. Semra Germaner “Rönesans ve Batı Sanat Akımları”

2.hafta: 14 Mayıs 2011
Konuşmacı: Prf. Dr. Semra Germaner “Batı Sanat Akımları ve Çağdaş Sanat”

3.hafta: 21 Mayıs 2011
Konuşmacı: Defne Yasak “Temel Sanat Eğitimi Atölyesi”

4.hafta: 28 Mayıs 2011
Konuşmacı: Mahir Güven “Desen Atölyesi”

5.hafta: 4 Haziran 2011
Konuşmacı: Yiğit Yazıcı ile “Resim Atölyesi”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT