İstanbul Fotoğraf Gezileri

Tarihler: 27 Mart 2016 Pazar ~ 27 Mart 2016 Pazar 27 Mart 2016 10:00

Yer: Merakettiklerin

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2016 ~ Mar 27, 2016
İSTANBUL FOTOĞRAF GEZİLERİ - 2

Kimler katılabilir?

Temel fotoğrafçılık eğitimi almış, objektifleri değiştirilebilen (DSLR) veya çekim modlarına sahip bas-çek fotoğraf makinası olanlar, yaşadığımız şehrin bilmediğimiz semtlerinde keşifler yaparak güzel ışığın ve iyi fotoğrafın peşinde kendini geliştirmek, bolca uygulama yapmak, aynı hobiyi paylaşan insanlarla tanışmak ve keyifli zaman geçirmek isteyenler.

Sultanahmet – Kadırga – Ahırkapı – Cankurtaran10:00'da Sirkeci Garı Marmaray çıkışında buluşuyoruz. Gülhane Parkı içinden geçerek Soğukçeşme sokağı ve Topkapı Sarayı girişi üzerinden Sultanahmet Camii ve avlusu ile Arasta'ya geçilen geçitten sonra Dikilitaş ve Hipodrom Meydanı, Caferağa Medresesi'nde çay kahve molası veya Sultanahmet köftecisi'nde öğle yemeği, Çorlulu Ali Paşa medresesi, Sokullu Mehmet Paşa Camii, Kadırga sokakları, Ahırkapı sokakları, Küçük Ayasofya Camii, Cankurtaran sokakları ve 17:00'de Erol Taş'ın kahvesinde yorgunluk çay / kahvesi ile final. 

*Öğle yemeği ve ulaşım katılımcıya aittir.

Koray Akten
Koray Akten 1969 doğumlu, Galatasaray Lisesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümü mezunudur. 1995 yılından bu yana bilişim ve elekomünikasyon sektörlerinde satış yöneticiliği pozisyonlarında çalışmış, 2007 yılından beri İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği İFSAK’ın Eğitim Birimi’nde görev yapmakta, Temel Fotoğrafçılık Atölyesi dahilinde ders vermektedir. 2009 – 2011 yılları arasında Yönetim Kurulu’nda da yer almıştır. Facebook’daki “Amatör Fotoğrafçılık Saha Eğitimi sayfası” ile fotoğraf gezileri düzenlemektedir.

Ulusal ve uluslararası yarışmalarda çeşitli ödül ve sergilemeleri mevcuttur.

- Etkinlik günü biletinizi yanınızda bulundurunuz- Satın alınan biletlerin iptal, iade veya değişikliği yapılmamaktadır.- Numarasız oturma düzeni vardır. 10:00 - 17:00 Saatleri arasında gerçekleşecektir. Sultanahmet - Kadırga - Ahırkapı - Cankurtaran

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT