İstanbul Marriott Hotel Asia`da Çok Özel ve Anlamlı Bir Bayram

Tarihler: 30 Mart 2010 Salı ~ 23 Nisan 2010 Cuma

Yer: İstanbul Marriott Hotel Asia,

Adres: Kayışdağı Cad. No: 1 Kozyatağı, İstanbul Kozyatağı İstanbul

Telefon: 0216 570 0000

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2010 ~ Nis 23, 2010

Anadolu Yakası`nın ilk ve tek uluslararası oteli, İstanbul Marriott Hotel Asia, 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla çok özel ve anlamlı bir organizasyon hazırlıyor.

İstanbul Marriott Hotel Asia, Bakeshop sponsorluğunda, 23 Nisan Cuma günü 11:00-14:00 saatleri arasında Executive Şef Fikret Özdemir eşliğinde, 2-13 yaş arasındaki çocuklar birbirinden güzel pastalar yapmasını öğrenecek. Bu özel dersten sonra ise tüm çocuklar velileri eşliğinde Palestra Fitness Spa`nın, çocuk kulübünün ve kapalı yüzme havuzun keyfini çıkabilecekler.

23 Nisan’da çocuklarınız pasta yapmayı öğrenirken aynı zamanda El Bebek Gül Bebek Derneği çatısı altındaki prematüre bebeklere ve ailelerine destek olabilecek. Katılımcı miniklere ise Moneta’ dan özel üretim yumurta pişirme sahanları hediye edilecek.

Çocuklar pasta yaparken anne ve babalar da hazırlanan açık büfe ikramlar ile çay-kahve saatinde hoş vakit geçirebilecekler.

Çocuklar için hazırlanan bu özel dersten elde edilecek gelirin tamamı El Bebek Gül Bebek Derneği bağışlanacak. 23 Nisan’ da el kadar bebeklere gül gibi bakılacakları bir hediye vermek isterseniz 0216 570 00 00` ı arayıp, kaydınızı yaptırabilirsiniz. (Öğrenci ve veli katılım bedeli 123 TL).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT