İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Sevgililer Günü Sürprizleri

İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Sevgililer Günü Sürprizleri

Tarihler: 14 Şubat 2016 Pazar ~ 14 Şubat 2016 Pazar

Yer: İstanbul Marriott Hotel Şişli

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2016 ~ Şub 14, 2016

Sevgilinize Aşkla Yapılan Lezzetler Hazırlamanın Sırrını İstanbul Marriott Hotel Şişli’de Öğrenin!

İstanbul Marriott Hotel Şişli 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisini tatlı sürprizlerle sevindirmek isteyen çiftlere birbirinden güzel öneriler sunuyor.

Marriott International zincirinin İstanbul’daki en yeni oteli olan İstanbul Marriott Hotel Şişli, 14 Şubat’ta sevgilisinin kalbini, ona hazırladığı enfes bir sofrayla yeniden fethetmek isteyen baylar için keyifli bir mutfak atölyesi etkinliği organize etti.

14 Şubat günü saat 14:00’te gerçekleşecek atölye çalışmasında otelin ödüllü Executive Sous Chef’i Özgür Üstün’ün rehberliğinde beyler, eşleri ya da sevgilileri için başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan nefis ve sağıklı bir menünün nasıl hazırlanacağını ustasından öğrenecekler.

Her bir öğün için en az iki farklı lezzetin alternatifli olarak öğretileceği etkinlikte, başlangıç için marine edilmiş somon fileto ve eşlikçisi avokado püresi ya da enginarlı risotto topları ve safran rouille sos eşliğinde çıtır ördek tapasının hazırlanışı anlatılacak. Ana yemekte beyler sevdikleri kadınlar için kremalı yaban mantarı sosu ile birlikte servis edilecek ızgara tavuk göğsü ya da karnabahar püresi eşliğinde tavada somon fileto hazırlamanın inceliklerini öğrenecekler. Kırmızı et tercih edenler ise yer elması püresiyle servis edilen ızgara antrikotun en nefis sunumuyla aslında sadece bir yemek tarifine değil aynı zamanda sevdikleri kadını kendilerine bir kez daha aşık edebilmenin formülüne de sahip olmuş olacaklar.

Tatlı olarak ev yapımı tiramisu ya da çikolata kasesinde meyveli tartolet yapımının öğretileceği bu atölye çalışmasıyla en romantik sofrayı bu defa sevdikleri için beyler kuracaklar. Malzemesi en çok aşktan oluşan bu keyifli atölye çalışmasının fiyatı ise sadece 115 TL.

Mutfakta hiç şansım yok diyen baylar ise 14 Şubat gecesi, eşlerini ya da sevgililerini İstanbul Marriott Hotel Şişli’nin konsept restoranı The Dish Room’a getirerek, onlara birbirinden özel lezzetlerle dolu harika bir akşam yemeği hediye edebilirler. Rakı balık konseptli Sevgililer Günü temalı özel yemekte, çiftler altı çeşit enfes mezeden oluşan paylaşımlık meze tabağı, iki seçenekli ara sıcak, ızgara ya da tavada çupra balığı ve tatlıdan oluşan leziz bir menü ile Anason Orkestrası’nın canlı performansı eşliğinde hatırda kalacak keyifli bir gece yaşayacaklar. Sevgililer Günü özel menüsünün fiyatı ise kişi başı sadece 149 TL.

Sevgililer Günü'nde hem aşklarını, hem de ruh ve bedenlerini tazelemek isteyen çiftlere ise İstanbul Marriott Hotel Şişli, 2300 m2'ye yayılan modern şehir Spa'sında Sonsuz Aşk paketini öneriyor. Paket kapsamında çiftler özel ikili masaj odasına alınarak, 30 dakikalık vücut peeling'i ya da ekspres ışıltı yüz bakımı uygulamasıyla tazeleniyor. Dünyaca ünlü Fransız lüks bakım ve kozmetik markası Anna Semonin ürünleriyle yapılan bu etkili bakımların ardından, çiftler rahatlatıcı esansiyel yağlarla uygulanan canlandırıcı, yoğun detox, onarıcı ya da gençleştirici masaj alternatiflerinden diledikleri birini seçerek 60 dakika boyunca sürecek bir tazelenme yolculuğuna çıkıyor. Bu huzur ve keyif dolu ritüelin son aşamasını ise taze meyveler eşliğinde erimiş çikolata, marşmelov ve şampanya ile yapılan baş başa romantik bir kutlama tamamlıyor. Hem kendinizi hem de en sevdiğinizi doyasıya şımartacak bu çok özel aşk bakımının fiyatı ise 750 TL.

Sevgililergünü2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT