İstanbul Modern 5. Çocuk Şenliği

Tarihler: 22 Nisan 2010 Perşembe ~ 25 Nisan 2010 Pazar

Yer: İstanbul Modern

Nereden Alınır: www.istanbulmodern.org

Adres: Fındıklı, Beyoğlu, İstanbul Fındıklı İstanbul

Telefon: 0212 334 73 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 22, 2010 ~ Nis 25, 2010

İstanbul Modern Sanat Müzesi, 5. Çocuk Şenliği’ni 22 Nisan-25 Nisan 2010 tarihleri arasında gerçekleştirecek. Etkinlikler her gün saat 10.00’dan 18.00’e kadar devam edecek. Şenlikte 4-6 yaş grubundan çocuklar “İz Peşinde” ve 7-12 yaş grubundaki çocuklar “Boydan Boya Sanat” başlıklı eğlenceli etkinliklere katılabilecek. Çocuklar “İz Peşinde” etkinliğinde bulmacalar çözecek, doğal ve yapay dokuların, büyük fırçaların, el ve ayaklarının izleriyle müzenin eğitim odasını renklendirecek. “Boydan Boya Sanat” etkinliğinde ise, müzenin sergi salonlarında resimler yapacaklar.

“İz Peşinde” başlıklı etkinlikte, 4-6 yaş arasındaki çocuklar, sergi gezisinden sonra sanat eserlerinden yola çıkılarak hazırlanan bulmacaları çözerek tamamlayacaklar. Çözdükleri her bir bulmacanın ödülü olarak topladıkları malzemeleri müzenin eğitim odasına taşıyacak ve bu malzemeleri sanat çalışmalarında kullanacaklar. Önlüklerini giyecek, renkleri kovalarda karıştıracak, badana fırçaları ve sergi gezilerinde topladıkları malzemeleri ile etkinliğin sonunda salonun duvarlarını rengârenk boyayacaklar.

“Boydan Boya Sanat” başlıklı etkinlikte ise, 7-12 yaş arasındaki çocuklar, müzenin sergi salonlarında yer alan bazı sanat eserlerini ele alan kısa geziden sonra 10 metrelik, 4 farklı tuvalin etrafında buluşarak kolajlar, çizimler, boyamalar yapacaklar. Dört gün boyunca sürecek çocuk şenliğinin “Boydan Boya Sanat” etkinliğinde oluşacak büyük resimlerinin fotoğrafları, İstanbul Modern’in Eğitim ve Sosyal Projeler Müdürlüğü’nün dijital arşivine alınacak. Etkinliğe katılmış olan çocuklar, diledikleri zaman, yaptıkları resimlerin fotoğraflarına ulaşabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT